Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Krivokapić prekršio zakon, nije prijavio sve prihode i imovinu

Doskorašnji premijer Zdravko Kirovkapić prekršio je Zakon o sprečavanju korupcije time što nije prijavio kompletnu imovinu i prihode koje je ostvario, navodi se u dokumentu Agencije za sprečavanje korupcije

Doskorašnji premijer Zdravko Kirovkapić prekršio je Zakon o sprečavanju korupcije time što nije prijavio kompletnu imovinu i prihode koje je ostvario, navodi se u dokumentu Agencije za sprečavanje korupcije.

Prema podacima ASK, Krivokapić je u Krivošijama prijavio preko 6.500 kvadarata manje zemljišta nego što posjeduje, stan u Podgorici za 13 kvadrata manje, kao ni vlasništvo nad Fordom Fokusom hercegnovskih registrarskih tablica.

Navodi se da nije prijavio ni šumu od 1.000 kvadrata koju posjeduje njegov sin Miloš. Nije prijavio ni Miloševu livadu od preko 3.000 kvadrata u Rogamima, njegov BMW.

Krivokapić je prekršio zakon tako što nije prijavio ni 173 kvadrata zemlje koju posjeduje njegova supruga na Veljem brdu, kao ni suvlasnički udio njegovog sina Milana u kompaniji “Altmed”

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
04.05.2022-19:35 19:35

A đe, on je velji vljernik, no mora daje bio predoziran kad je pisa izvještaj…

Ha20
04.05.2022-19:38 19:38

Ni u kom slucaju ne podrzavam ovu matoru pijanduru ali ne mogu da razumijem kada pisete da on nije prijavio imovinu svoga sina. Zar njegov sin nije samostalna individa koji je licno duzan da prijavljuje svoje prihode i imovinu drzavi u kojoj zivi. Kada se Krivokapiceve zene tice onda je logicno da kao bracni par trebaju da prijave zajednicku imovinu osim ako kojim slucajem nemaju medjusobni ugovor o svako svojoj imovini.