Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Krivokapić predložio smjenu Abazovića sa mjesta predsjednika Nacionalnog savjeta za borbu protiv visoke korupcije

S obzirom na to da Krivokapića podržava većina ministara u Vladi, realno je očekivati da će ovaj predlog biti izglasan na današnjoj sjednici Vlade

Vlada Crne Gore na današnjoj telefonskoj sjednici, glasaće o predlogu premijera Zdravka Krivokapića o smjeni potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića sa mjesta predsjednika Nacionalnog savjeta za borbu protiv visoke korupcije, potvrđeno je Radio Televiziji Nikšić.

S obzirom na to da Krivokapića podržava većina ministara u Vladi, realno je očekivati da će ovaj predlog biti izglasan na današnjoj sjednici Vlade.

Nacionalni savjet na čijem je čelu Abazović formiran je 17. decembra 2020. godine, a za njegove članove su izabrani dr Milan Popović, Milojko Spajić, Stevo Muk, a za šefa Stručnog tima Vanja Ćalović Marković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Crnogorka
24.01.2022-15:05 15:05

Cetnicki izabranici Milan Popović, Milojko Spajić, Stevo Muk, a za šefa Stručnog tima Cetnikusa i najveci lazov sa podvalama Vanja Ćalović Marković. ranije su presudjivali gos Djukanovicu sa svim podvalama i lazima danas ce da presuge sa lazima i podvalama Gos.Abazovicu !