Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Krivokapić ponovo odbija da dođe na sjednicu Odbora za bezbjednost!

Sjednica Odbora za bezbjednost zakazana je za sjutra 24.11. sa početkom u 10 časova, a na čijem dnevnom redu je pod tačkom 1. predviđeno kontrolno saslušanje premijera Zdravka Krivokapića i ministra unutrašnjih poslova na temu Nezakonito upravljanje aktivnostima Uprave policije i ugrožavanja njene političke i ideološke neutralnosti i operativne nezavisnosti

Premijer Zdravko Krivokapić ponovo je odbio da se pojavi pred poslanicima na Odboru za bezbjednost i odbranu.

Sjednica Odbora za bezbjednost zakazana je za sjutra 24.11. sa početkom u 10 časova, a na čijem dnevnom redu je pod tačkom 1. predviđeno kontrolno saslušanje premijera Zdravka Krivokapića i ministra unutrašnjih poslova na temu Nezakonito upravljanje aktivnostima Uprave policije i ugrožavanja njene političke i ideološke neutralnosti i operativne nezavisnosti.

“Neću se odazvati na vaš poziv za kontrolno saslušanje, iz razloga koje sam već nekoliko puta navodio u vezi sa Vašim pozivima za kontrolno saslušanje o temama koje su bile na dnevnom redu sjednica Odbora. Kao što sam tim prilikama navodio, a isto ću ponoviti i u ovom slučaju. Odluka Odbora o kontrolnom saslušanju predsjednika Vlade nije utemeljena ni na Ustavu, ni na zakonu, ni na Poslovniku Skupštine Crne Gore. Stoga, ta odluka me ni na koji način ne obavezuje”, napisao je Krivokapić u svom obrazloženju predsjedniku Odbora za bezbjednost i odbranu Milanu Kneževiću.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
borko
23.11.2021-17:10 17:10

A Bečić je fino reka da će moliti premijera da uvaži parlament…

džudović
24.11.2021-08:04 08:04

Kleko je nebeski, on je iznad zakona!