Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Krivokapić: Politički nemoral doživio kulminaciju proteklih mjeseci, građani što prije da izađu na birališta

Prije pada 42. Vlade rekao sam da to nije najveća prevara sa kojom ćemo se suočiti na političkoj sceni i da će potonja biti najveća, piše na Tviteru nekadašnji premijer Zdravko Krivokapić

Prije pada 42. Vlade rekao sam da to nije najveća prevara sa kojom ćemo se suočiti na političkoj sceni i da će potonja biti najveća, piše na Tviteru nekadašnji premijer Zdravko Krivokapić.

“Danas je jasno da Zdravko Krivokapić nije bio prepreka jedinstvu tzv. parlamentarne većine, već pojedini njeni djelovi koji od 30. avgusta varaju i obmanjuju jedni druge.

42. Vlada je bila jedino moguće rješenje nakon izbora, imajući u vidu ambijent u kojem sam je sastavljao i sa kim sam je sastavljao (čast pojedinim akterima)”, navodi Krivokapić.

Ona je, kako kaže, omogućila da se unaprijedi životni standard građana.

“Zakonski zaštitimo Crkvu i damo priliku uniženom narodu da okusi slobodu. Sve što je uslijedilo nakon toga primjer je političkog nemorala, o kojem sam jednom govorio u Skupštini a koji je doživio kulminaciju proteklih mjeseci.

Zato što prije građani treba da dobiju priliku da izađu na birališta i olovkom zaustave tragikomičnu političku predstavu, sa lošim glumcima, kojoj svjedočimo iz dana u dan. Nevinih nema!”, zaključuje Krivokapić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
04.01.2023-18:51 18:51

“…uniženi narod da okusi slobodu…” / kako to definise Podoljub /bice to da progleda srpski narod koji nije mogao leba da jede…
i njegovi iz SS Srbije…O kakvoj slobodi ovi Svetosavci pričaju koji su došli na “sprženu zemlju” – a svi su izgledi ,da su ,za kratko vrijeme “omrsili brke”i oni imali što da pokradu /vidjet ce se ubrzo /i oslobodioci kako su se “snašli “za kratko vrijeme…

COL
04.01.2023-20:58 20:58

Opet se izgleda primaka boci…