Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Krivokapić otvara sukob: Mandić me nije postavio za nosioca liste!

I reforma. Ako je zamjena mjera tih lidera, onda, vjerujte, ja ne mogu da prihvatim da ijedan lider bude u toj vladi”, kazao je Krivokapić

Mandatar za sastav Vlade Zdravko Krivokapić kazao je u intervjuu za Nedeljnik da nije važno da li će neki partijski lider biti u njoj, već kako će ta Vlada da radi.

Zdravko Krivokapić

“Ako želimo da budemo korektni, treba da znamo da nije važno u ovom trenutku da li će neki lider biti u toj vladi, nego kako će ta vlada da radi i kako ćemo da projektujemo budućnost Crne Gore. To je razlika u viziji. Njihova vizija je zamjena, a moja vizija je promjena.

I reforma. Ako je zamjena mjera tih lidera, onda, vjerujte, ja ne mogu da prihvatim da ijedan lider bude u toj vladi”, kazao je Krivokapić.

On je dodao da bi “oni trebalo da dopuste da ova vlada, zbog problema koje imamo, bude vlada kojoj će se dati – ne kao što je uobičajeno 100 dana, nego 200 dana”.

“I ako mi ne iskažemo rezultat, dajte onda da vidimo kako ćemo dalje”, rekao je Krivokapić.

On je istakao da svi u Crnoj Gori znaju da ga za nosioca liste sigurno nije postavio Andrija Mandić, kao i da on nema obavezu ni prema jednom političkom lideru.

“Zašto je priča o liderima toliko bitna? Ja nemam nikakvu obavezu ni prema jednom političkom lideru, niti prema bilo kome.

Nemam bilo kakvu vezu sa bilo kojim tajkunima, iako oni to svesrdno žele da iskažu. Ono što je tačno jeste da su se oni viđali sa tim ljudima koje oni predstavljaju kao tajkune. Ja nisam”, rekao je Krivokapić na pitanje o personalnim rješenjima u novoj Vladi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Bogic
28.10.2020-20:45 20:45

A Daka Davidovic s kojim si u kumovskoj vezi i koji ti je finansirao kampanju i sa kojim se redovno sastajes, nije tajkun? I to vrlo kontroverzni tajkun. I to vrlo opasno nacionalno i vjerski orijentisan prema Crnogorcima? Ma nijesi ni poceo vodit vladu a neistine i grozne stvari naviru iz svakog tvog javnog nastupa. I da ti se da 200 dana vremena do polaganja racuna. Sto se mene tice neces dobit ni dan. Na prvu gresku prema Crnoj Gori, aktvno cu demonstrirat protiv tebe. Nijesi imao milosti, ne ocekuj milost.

gagi
29.10.2020-05:14 05:14

Krivokapicu ti velis “nemam veze sa nijednim tajkunom” imas casti mi i to sa najacim tajkunom u mantiji Donjomorackim popom Ristom Radovicem,pola Crne Gore je njegovo,koliko je samo svetinja Crnogorskih oteo (oteto prokleto)a koliko ima hotela,konaka,restorana,a tek vozni park itd.A sto ti “dolazi”ratni profiter Miodrag Daka Davidovic,cini mi se kum,a kum nije dugme,nego me interesuje kad ces Rukoljube jednom reci istinu.