Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Krivokapić: Oni misle da sam ja taster, kliknu me – dođem

Krivokapić se obratio nakon sjednice Odbora za bezbjednost koja nije održana, jer nisu došli poslanici DF-a

Premijer Zdravko Krivokapić kazao je, nakon sjednice Odbora za bezbjednost koja nije održana, da je njegova obaveza bila da se pojavi kao predlagač.

“Kao premijer ne mogu da budem toliko neodgovoran i da na svaku priču rekla kazala skačem. U to vrijeme sam imao odbor za jednu možda najznačajniju proslavu koja se dešava ove godine u Crnoj Gori, a to je 50 godina od osnivanja CANU-a. Niti me je ko pitao za vrijeme, niti je ko dogovarao sa mnom bilo šta. Oni misle da sam ja ono na tasteru, kliknu me – dođem, i trebaju da mi sude za nešto što nikada u životu ne bi pomislio, a ne učinio”, rekao je Krivokapić novinarima.

Podsjetimo, predsjednik Skupštine Aleksa Bečić zakazao je za danas sjednicu Odbora za bezbjednost i odbranu sa jednom tačkom dnevnog reda – predlogom za imenovanje direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost.

Premijer Zdravko Krivokapić i v.d. direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost Dejan Vukšić došli su na sjednicu Odbora za bezbjednost, koja nije održana zbog nedostatka kvoruma, jer na sjednicu nisu došli poslanici DF-a.

 

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ha20
11.06.2021-13:16 13:16

Ja mislim da ti nisi taster ali kada ti klines i otvoris bocu onda si ti univerzalni fenomen za koga ne postoji i ne vazi izraz nemoguce i da ti bajke iz 1001 noci postaju java………………………………….