Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Krivokapić: Naravno da neću doći na sjutrašnje saslušanje

Ponovio je da ima 100 odsto podršku međunarodne zajednice

Premijer Zdravko Krivokapić kazao je, odgovarajući na pitanja novinara nakon premijerskog sata da neće doći na sjutrašnje saslušanje Odbora za bezbjednost i odbranu.

“Naravno da neću doći. Ja sam rekao da imam informaciju, nisam rekao da je ona 100 odsto tačna, a izvor je pouzdan. Neka svako radi svoj posao, ja sam rekao vrlo jasno i precizno sve. Sve građane treba da zabrinjava to što neko na taj način tretira premijera”, naveo je on i dodao da time ne pokazuej nepoštovanje prema Skupštini i poslanicima.

“Poštujem svakog poslanika i svaki odbor. Uvijek ću se odazvati na sve”, dodao je.

Neću dati ostavku zato što oni to žele

Krivokapić je saopštio da je u sve ovo ušao kao slobodan građanin.

“Ja sam ovdje ušao kao slobodan građanin koji je želio da odbrani najveće svetinje. Ušao sam srcem, a ne politikom niti partijskim pripadanjem”, kazao je i kratko se osvrnuo na najavljene proteste DF-a ukoliko ostane na funkciji premijera.

“Gdje ste vidjeli da pozicija napušta parlament i protestuje. Neću dati ostavku kao što oni žele. DPS treba da doživi reinženjering, njihov duh je vidljiv na svakom koraku. Ako ne možemo naći jedinstvo onda sa nama nešto nije u redu. Crna Gora niti je građanska, niti je još uvijek demokratska”, kazao je on.

Ponovio je da ima 100 odsto podršku međunarodne zajednice.

Premijera Zdravka Krivokapića novinari su pitali da li će se vakcinisati, kako bi na taj način animirao građane da urade isto.

Kako je kazao, NEĆE JOŠ.

“Prije nego što krenem na put negdje uradim PCR test. Kada antitijela budu spala na mjeru koja je nedosputiva, ja ću se vakcinisati”, kazao je premijer.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve