Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Krivokapić: Manjinska Vlada rizičan potez, ne znam gdje bi odveo Crnu Goru

Srećno svima bilo, samo da je na dobrobit Crne Gore, odgovorio je premijer Zdravko Krivokapić na pitanje novinara da prokomentariše poruku lidera Albanske alternative Nika Đeljošaja da su manjine spremne da podrže Dritana Abazovića za premijera, a da u Vladi ne bude DPS

Srećno svima bilo, samo da je na dobrobit Crne Gore, odgovorio je premijer Zdravko Krivokapić na pitanje novinara da prokomentariše poruku lidera Albanske alternative Nika Đeljošaja da su manjine spremne da podrže Dritana Abazovića za premijera, a da u Vladi ne bude DPS.

“Da li neko nekog više ili manje voli to je stvar ukusa a ovdje se radi o pokušaju da učinite život dostojanstvenim, to je naš posao”, kazao je Krivokapić, dodajući da to da li će Vlada biti manjinska ili ne, zavisi od političkih subjekata.

“Mislim da je taj potez vrlo rizičan i ne znam gdje bi odveo Crnu Goru”, istakao je premijer.

Rekli ste danas da se Crnoj Gori neće desiti Pozitivna Crna Gora, da li se komentar odnosi i za slučaj manjinske Vlade, pitali su novinari.

“Ja nisam razmišljao u tom pravcu do sada. Ja sam upozorio da bi narod teško mogao da prihvati još jedan vid političke korupcije. 30. avgusta su se desile promjene, sloboda i narodna volja građana je bila tada, zašto se jedna koalicija osjeća nezadovoljnom ne znam ali tvrdim da su na principu po dubini dobijali svaki funkciju”, rekao je Krivokapić.

Upitan šta će učiniti ako budžet ne bude izglasan, premijer ponavlja “da ne može da razumije da neko ko je poslanik ne digne ruku za ovo bez obzira da li je pozicija ili opozicija”.

“Ovo je budžet za građane, računam da će 81 poslanik glasati”, kazao je.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve