Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Krivokapić koordinator Ministarstva pravde, sjutra se bira državni sekretar

''Ne želim da iznevjerim mlade ljude jer je ovo njihova šansa za budućnost''

Opredijelili smo se da budem koordinator Ministarstva pravde, ljudskih i manjinskih prava, a sjutra ćemo imenovati i državnog sekretara koji će imati snage i znanja da se izbori sa mnogobrojnim problemima – najavio je premijer Zdravko Krivokapić nakon premijerskog sata u Skupštini Crne Gore.

Sve što odluči 41 poslanik parlamenta je, kako je rekao, za njega prihvatljivo.

”Ekspertska vlada je garancija da bezbolnije prođemo tranziciju. Nadam se da će Crna Gora biti spremnija da prihvata sve obaveze da postane sljedeća članica Evropske unije. Ako 70 odsto građana podržava evropski put onda je to signal za sve nas”,  naveo je Krivokapić.

Samostalno je, kako je kazao, predvidio listu, “dok su mnogi lideri sa te liste bili u ljetnjoj atmosferi i na plažama i izbjegavali da se sretnu” sa njim.

”Kada sam postao poslanik, odmah su određeni šefovi klubova tražili da prepustim svoje poslaničko mjesto nekom drugom”, dodao je Krivokapić.

Samo želi dobro ovom narodu.

”Bez ekonomskog blagostanja Crna Gora ne može biti drugačija. Mislim da je moguće da Crna Gora do 2024. bude članica EU”, smatra Krivokapić.

Ne može, prema njegovim riječima, biti premijer u vladi u kojoj su svi političari i u kojoj su unaprijed definisana politička mjesta.

”Vidjećemo koje su mogućnosti. Ne želim da iznevjerim mlade ljude jer je ovo njihova šansa za budućnost. Mi ćemo da uradimo sve što je do nas”,  poručio je Krivokapić.

Nije lijepo, kako je ocijenio, da je ovaj pritisak bio toliko permanentan.

”U posljednje vrijeme je intenziviran pa smo dobili talas koji zapljuskuju sve nas”, naveo je Krivokapić.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
KLEMENTINA
24.06.2021-16:40 16:40

Najbolje dobro za narod je da ti odes sa tog mjesta,Zaboravio si da je IZDAJNIK jednom uvijek IZDAJNIK -sluzi za jednokratnu upotrebu-pa se tvoji sponzori sjetise da ako si izdao one prije izdaces i njih.