Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Krivokapić: Kneževiću nije smetalo da članicu moje Vlade stavi na čelo liste

On je reagovao na današnju pres konferenciji Milana Kneževića, jednog od lidera DF-a, koji je iznio tvrdnje da je Vlada kojom je rukovodio Krivokapić ciljano ugasila Montenegro Airlines, a pri kupovini dva aviona oštetila državu za preko 11 miliona eura

Napadi Milana Kneževića i Demokratskog fronta na 42. Vladu ne prestaju ni skoro devet mjeseci nakon njenog obaranja. Sa druge strane, to im ne smeta da članicu te iste Vlade stavljaju za nosioca svoje liste za lokalne izbore u Podgorici, ali i da u svoje redove primaju i neke druge “moje” ministre i funkcionere, saopštio je nekadašnji premijer, Zdravko Krivokapić.

On je reagovao na današnju pres konferenciji Milana Kneževića, jednog od lidera DF-a, koji je iznio tvrdnje da je Vlada kojom je rukovodio Krivokapić ciljano ugasila Montenegro Airlines, a pri kupovini dva aviona oštetila državu za preko 11 miliona eura.

– Iz iskustva osvajanja slobode od 30. avgusta 2020. godine su morali naučiti da je najbolje kada se prije izbora sakriju iza drugih, a potom se naknadno pojave kao “oslobodioci”. Ponosan sam na sve što smo uradili kao 42. Vlada Crne Gore – napisao je Krivokapić na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
19.10.2022-15:44 15:44

Čuš ove spodobe ,,njegovi ministri, njegova ministarka” ka da ih je iz kuće donio ili iz rodnog sela.

tivat
23.10.2022-11:33 11:33

Imas i sa cime bit ponosan.Da sam na tvom mjestu stidio bih se samog sebe koliko si zla i sramote napravio Crnoj Gori.