Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Krivokapić kao okrivljeni u petak pred sudijom na Cetinju zbog 5. septembra

Na Krivokapića koji je 5. septembra stajao sa grupom građana kod Dvora Kralja Nikole bačena je, kako je tada i saopšteno iz SDP-a, šok bomba od čega je zadobio lakše povrede

Aktuelni ministar vanjskih poslova Ranko Krivokapić pozvan je da kao okrivljeni, u petak da iskaz u Sudu za prekršaje na Cetinju zbog dešavanja 5. septembra 2021. godine, saznaje CdM.

Ministar i počasni predsjednik Socijaldemkratske partije Krivokapić se tako našao na spisku okrivljenih, a koji su 5. septembra prošle godine mirno protestovali protiv ustoličenja mitropolita SPC Joanikija na Cetinju.

Na Krivokapića koji je 5. septembra stajao sa grupom građana kod Dvora Kralja Nikole bačena je, kako je tada i saopšteno iz SDP-a, šok bomba od čega je zadobio lakše povrede.

Napomenimo, Socijaldemokratska partije uputila je Savjetu za građansku kontrolu rada policije u septembru lani prijavu zbog nanošenja tjelesne povrede počasnom predsjedniku SDP i bivšem predsjedniku Skupštine i Parlamentarne Skupštine OEBS-a Ranku Krivokapiću, tokom protesta na Cetinju 5. septembra 2021. godine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve