Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Krivokapić i Radulović razgovarali sa pet karijernih diplomata

Krivokapić je saopštio da se su razgovarali o nužnosti profesionalizacije diplomatske mreže, daljem napretku u evropskim integracijama, promociji ekonomske diplomatije, kao i o jačanju bilateralne i multilateralne saradnje u cilju ostvarivanja spoljnopolitičkih prioriteta Crne Gore

Premijer Zdravko Krivokapić i ministar vanjskih poslova Đorđe Radulović razgovarali su danas sa pet karijernih diplomata.

Krivokapić je saopštio da se su razgovarali o nužnosti profesionalizacije diplomatske mreže, daljem napretku u evropskim integracijama, promociji ekonomske diplomatije, kao i o jačanju bilateralne i multilateralne saradnje u cilju ostvarivanja spoljnopolitičkih prioriteta Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
29.01.2021-18:12 18:12

Nesto nije u redu da tu ne prisustvuje sveznajici prisipetlja Abazovic svetosavski sin kojeg “prekrsti”pop Gojko Perovic ucitelj srednje cetnicke skole bogoslovije.

Miro
29.01.2021-18:28 18:28

Radulovicu dok razgovarate daj Krivokapicu bocu rakije.on svakako neće znati o čemu se pričalo a flaša će mu poslužiti da mu ne bude dosadno.. Tebi neka ne bude uzor srpski ambasador iz Nikšića.,jedino ako je i tvoja familija postala srpska prije tridesetak godina.