Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Krivokapić i Cvijanović ozvaničili ukidanje putarine na putu HN-Trebinje

Jedan namet manje za građane Crne Gore i sve naše turiste koji dolaze u HN, a naročito građane prijateljske BiH, rekao je Krivokapić

Predsjednik Vlade Crne Gore, prof. dr Zdravko Krivokapić i predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović susreli su se kod naplatne rampe na putu Meljine – Petijevići, čime su ozvaničili ukidanje putarine na tom dijelu puta, saopšteno je iz Vlade.

“Današnjim susretom s predsjednicom RS Željkom Cvijanović ozvaničeno je ukidanje putarine na putu HN-Trebinje. Jedan namet manje za građane Crne Gore i sve naše turiste koji dolaze u HN, a naročito građane prijateljske BiH. Vlada razvija dobrosusjedske odnose i ispunjava data obećanja”, napisao je na Tviteru Krivokapić.

Pored Krivokapića i Cvijanović, ozvaničenju ukidanja putarine prisustvovali su i ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara BIH, Staša Košarac, kao i predsjednik opštine Herceg Novi Stevan Katić i gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić.

Podsjetimo, Vlada je na sjednici prošlog četvrtka usvojila Informaciju o sporazumnom raskidu Sporazuma o izgradnji, funkcionisanju i transferu (BOT) puta Meljine-Petijevići, a Sporazum o raskidu prošlog petka potpisali su ministar finansija i socijalnog staranja, Milojko Spajić, Opština Herceg Novi i investitor Univerzal Monte d.o.o.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve