Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Krivokapić: Nadam se da ćemo do 8. novembra imati novu vladu

Prema riječima predsjednika Skupštine i Demokrata Alekse Bečića današnji sastanak kod Đukanovića je bio sadržajan i korektan

Danas je dan pobjede demokratije. Imali smo jasan i konkretan odgovor. Đukanović je na osnovu Ustava mogao da pravi drugu kombinatoriku, rekao je kandidat za mandatara Zdravko Krivokapić nakon današnjih konsultacija sa predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem.

foto: CdM

“Do 8. novembra ćemo sve usaglasiti i nadam se i Skupštini predložiti sastav nove vlade. Formalizovaćemo danas i pregovore sa manjinama”, kazao je Krivokapić novinarima.

Prema riječima predsjednika Skupštine i Demokrata Alekse Bečića današnji sastanak kod Đukanovića je bio sadržajan i korektan.

“Sada smo u obavezi da verifikujemo izbornu volju građana. Đukanović je pokazao spremnost da bude efikasan. Očekujem od svih konstituenata da pokažemo partnerski odnos i senzibilitet prema epidemiološkoj situaciji u Crnoj Gor”, istakao je Bečić.

Predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović je ocijenio da je jako bitno to što je Đukanović prihvatio realnost.

“Krećemo sa kohabitacijom. Građani treba da budu relaksirani. Mandatar da ponudi svoj tim pred kojim će biti brojni izazovi. Predsjednik Đukanović je kazao da neće biti opstrukcija. Danas je veliki dan za Crnu Goru. Očekujem da ćemo za mjesec dana najduže imati sastav nove vlade”, zaključio je Abazović.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve