Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Krivokapić: Daću pun ljudski i profesionalni doprinos daljem jačanju crnogorskog društva

Krivokapić je naglasio da će, na tom planu, blisko sarađivati sa lokalnim rukovodstvima, uz uvjerenje da se zajednički mogu ostvariti zacrtani ciljevi, za dobro svakog Danilovgrađanina i Danilovgrađanke, i cijele Crne Gore

Predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić čestitao je u ime Vlade i u svoje ime Dan opštine Danilovgrad predsjednici Zorici Kovačević, predsjedniku Skupštine Zoranu Boškoviću, odbornicima u Skupštini opštine i svim građanima.

”Preuzimajući dužnost prvog čovjeka Vlade u uslovima ekonomske i zdravstvene krize, opredijelio sam se da dam pun ljudski i profesionalni doprinos daljem jačanju crnogorskog društva. S tim u vezi, realizacija kapitalnih projekta i unapređenje kvaliteta života svakog pojedinca, biće visoko na agendi rada Vlade, sa ciljem da sve raspoložive potencijale stavimo u službu razvoja koji će garantovati ekonomski oporavak, napredak i posljedično bolji standard građana”, navodi se u čestitki predsjednika Vlade.

Krivokapić je naglasio da će, na tom planu, blisko sarađivati sa lokalnim rukovodstvima, uz uvjerenje da se zajednički mogu ostvariti zacrtani ciljevi, za dobro svakog Danilovgrađanina i Danilovgrađanke, i cijele Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve