Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Krivokapić: Crnogorci i Srbi, dva brata od istog oca i majke, prestanimo da ih razdvajamo

''Hoćemo da živimo u slozi i blagostanju sa našim sugrađanima, prijateljima i komšijama druge vjere i nacije. Budimo prvo ljudi!'', napisao je Krivokapić

Crnogorci i Srbi, dva brata od istog oca i majke, jedan se osjeća kao Srbin a drugi kao Crnogorac. Prestanimo da razdvajamo braću i okrenimo se zajedničkoj budućnosti i prosperitetu svih nas, naveo je danas na Twitter-u premijer Zdravko Krivokapić.

“Hoćemo da živimo u slozi i blagostanju sa našim sugrađanima, prijateljima i komšijama druge vjere i nacije. Budimo prvo ljudi!”, napisao je Krivokapić.

Kako je kazao, vrijeme je da se priča o ekonomiji, o tome kako i gdje zaposliti građane i omogućiti svima bolji život.

“Prošlost nećemo promijeniti ničim, ali sadašnjost i budućnost hoćemo i možemo samo svi zajedno. Za bolji život svih naših građana!”, napisao je Krivokapić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Micun
20.06.2021-17:53 17:53

Malo morgen herrn Schnapps.Nasa majka je Crna Gora a njihova i tvoja neka bude koja vam je drago.!

Ha20
20.06.2021-23:16 23:16

Nikada nisu bili niti ce ikada biti do vijeka vijekova.

borko
21.06.2021-15:23 15:23

Nikola Pašić
” Sve nama naklonjene Crnogorce prihvatiti bolje nego prave Srbe.  Najbolji su nam poreznici, policijoti panduri i žandari. Daj im da vladaju kobajag, bivaće veći Srbi i od Srba!!! Ne davati im vlast nad prostim narodom, nikako nad državom. A što je najvažnije u njihovu bednu Karadagliju ne uložiti ni dinara, da ne bi gologu.nici to više nikad sanjali o crnogorskom raju.