Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Krivokapić: Crna Gora se okreće budućnosti i više se neće baviti prošlošću

Krivokapić je kazao da su na svakom koraku dobili snažnu podršku za opredijeljeni put ka Evropskoj uniji, kao i da Crna Gora ima veliku šansu za brz ekonomski razvoj

Crna Gora se apsolutno okreće budućnosti i neće se više baviti prošlošću, poručio je premijer Zdravko Krivokapić u video poruci tokom drugog dana posjete Grčkoj. Krivokapić je kazao da su na svakom koraku dobili snažnu podršku za opredijeljeni put ka Evropskoj uniji, kao i da Crna Gora ima veliku šansu za brz ekonomski razvoj.

“Danas je bio jedan dinamičan, produktivan i plodonosan radni dio ovdje u okviru Delfi samita u Atini. Prva konstatacija, koja je i najvažnija, da Crna Gora se apsolutno okreće budućnosti i neće se više baviti prošlošću”, rekao je Krivokapić.

U saradnji sa, kako je rekao, briljantnim timom kojeg čine ministar finansija Milojko Spajić i ekonomskog razvoja Jakov Milatović, još jednom su potvrdili osnovno opredjeljenje Crne Gore, a to je da Crna Gora ima veliku šansu za brz ekonomski razvoj, koji je baziran na pametnom, održivom i sveobuhvatnom pristupu.

“Naravno, ekonomski razvoj dolazi na osnovu brojnih i kvalitetnih investitora. U razgovorima sa najznačajnijim biznismenima Grčke dobili smo snažno uvjerenje da su oni raspoloženi da pomognu Crnoj Gori u svom invesiticionom zahvatu. To daje nadu i uliva povjerenje da Crna Gora kreće putem za bolju budućnost”, rekao je premijer.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve