Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Krivična prijava protiv Dajkovića jer je posjetom porodici Vladimira Božovića prekršio mjere

Podgorička policija je izdala nalog za privođenje Vladislava Dajkovića na saslušanje jer će Osnovno državno tužilaštvo u Nikšiću protiv njega podnijeti krivičnu prijavu zbog kršenja mjera za suzbijanje širenja zaraznih bolesti jer je bio u kućnoj posjeti porodici bivšeg ambasadora Srbije u Crnoj Gori Vladimira Božovića koja se nalazi u gradu pod Trebjesom

Podgorička policija je izdala nalog za privođenje Vladislava Dajkovića na saslušanje jer će Osnovno državno tužilaštvo u Nikšiću protiv njega podnijeti krivičnu prijavu zbog kršenja mjera za suzbijanje širenja zaraznih bolesti jer je bio u kućnoj posjeti porodici bivšeg ambasadora Srbije u Crnoj Gori Vladimira Božovića koja se nalazi u gradu pod Trebjesom.

Dajković je prije nekoliko dana bio u posjeti porodici bivšeg srpskog ambasadora u Crnoj Gori Vladimira Božovića u Nikšiću. Nikšićka policija je obavijestila tužioca koji se izjasnio da ima elemenata krivičnog djela, s obzirom da su mjerama za suzbijanje širenja zaraznih bolesti zabranjene kućne posjete.

Standard saznaje da će tužilac dalje procesuirati ovaj slučaj i podnijeti krivičnu prijavu protiv Dajkovića zbog čega je i danas pozvan na saslušanje u podgoričku policiju.

Njemu su inspektori kriminalističke policije, na adresu stanovanja u Podgorici, dostavili poziv da se javi u policiju u 15h.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Zile
12.03.2021-16:07 16:07

Kod nas bi onda u zatvor trebalo poslati kompletan Demokratski Front koji su naređivali juriše na crnogorske institucije i pozivali na upad u Skupštinu i sve to preko razglasa a onda vođe na koljenice a demonstranti plaču od suzavca koji je opravdano bačan.