Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Krcić: Plav ćemo učiniti respektabilnom turističkom destinacijom

On je istakao da je izbornim programom koalicije predviđena realizacija novog turističkog sadržaja, među kojima, kako je dodao, posebno naglašavamo ‘''Sajam aktivnog turizma''’, koji bi pozicionirao Plav kao regionalni centar za aktivni turizam

Motivisani uspjesima gradske uprave koje smo ostvarili tokom predanog rada i domaćinskog rukovođenja, okupili smo se oko pobjedničke liste, sa namjerom da naš grad razvijamo po mjeri svakog našeg građanina, saopštio je kandidat na listi “ZAJEDNO pobjednički za Plav”, Fazlija Krcić.

“Pored svih potencijala našeg Plava, posebno smo ponosni na prirodne ljepote, koje nas izdvajaju od svih drugih opština, čineći nas atraktivnom turističkom destinacijom. Stoga, posebno smo posvećeni dijelu izbornog programa, koji je usmjeren na valorizaciju turističkih potencijala”, kazao je Krcić.

On je istakao da je izbornim programom koalicije predviđena realizacija novog turističkog sadržaja, među kojima, kako je dodao, posebno naglašavamo ‘’Sajam aktivnog turizma’’, koji bi pozicionirao Plav kao regionalni centar za aktivni turizam.

“Pored aktivnog turizma, namjeravamo da kreiramo i promovišemo jedinstveni turistički paket cjelogodišnje turističke ponude, čime bi prihodi Opštine od turizma bili kontinuirani, a ponuda samoodrživa”, naveo je Krcić.

Prema njegovim riječima koalicija “ZAJEDNO pobjednički za Plav”, turističku ponudu će modernizovati kroz ponudu virtuelnog turizma, a obogatiti je ljetnjim kampovima na obroncima plavskih planina, te organizovanjem planinarskih pohoda od maja do septembra.

“Istinski vjerujući da naš grad predanim radom možemo učiniti atraktivnom i respektabilnom turističkom destinacijom, nezaobilaznom za domaće turiste, ali i turiste iz regiona, nastavljamo – vrijedno, posvećeno i predano – ZAJEDNO, POBJEDNIČKI ZA PLAV”, poručio je Krcić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve