Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Krapović zaposlio suprugu u Regionalnom vodovodu

Odbor direktora Regionalnog vodovoda Crnogorsko primorje nedavno je imenovao Josipa Đuraškovića za izvršnog direktora, inače funkcionera Demokrata.

Čini se da je u Crnoj Gori politički nepotizam postao pravilo, a ne izuzetak. I dok su prethodnu vlast na svakom koraku kudili zbog partijskog zapošljavanja i nepotizma, nova vlast sada ne haje za to. Zapošljavaju žene, ćerke, sinove, braću, sestre, kumove…Najnoviji primjer, kako saznaje CdM, dolazi iz partije Alekse Bečića. Naime, CdM saznaje da je žena poslanika Demokrata Dragana Krapovića, Sandra Krapović odnedavno zaposlena u Regionalnom vodovodu. Kako je, prema saznanjima CdM-a saopštila zaposlenima, supruga Krapovića će održavati društvene mreže.

Odbor direktora Regionalnog vodovoda Crnogorsko primorje nedavno je imenovao Josipa Đuraškovića za izvršnog direktora, inače funkcionera Demokrata.

Još jedan funkcioner Demokrata zaposlio je člana svoje porodice-sestru. Vladimir Martinović je u CEDIS-u zaposlio sestru Jelenu.

Podsjećamo, Lola Radulović, snaha potpredsjednika Pokreta za promjene i poslanika te partije Branka Radulovića, dobila je posao u Skupštini Crne Gore. Ona je zaposlena kao sekretarica u kabinetu potpredsjednice Skupštine Branke Bošnjak

Radulovićeva kćerka Ljiljana Radulović, ugledni neurolog, izabrana je na funkciju direktora Kliničkog centra Crne Gore.

Supruga Marka Milačića, Žana Praščević Milačić u decembru prošle godine se našla na mjestu v. d. pomoćnice generalnog sekretara Vlade Crne Gore, rukovoditeljke Sektora za poslove Vlade.

Zatim, supruga poslanika Demokratskog fronta Jovana Jola Vučurovića, Biljana Vučurović, inače profesorica srpskog jezika i književnosti, imenovana je za vršioca dužnosti direktorice podgoričke Gimnazije “Slobodan Škerović“.

Osvježilo, reklo bi se.

Izvorcdm

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
15.10.2021-21:06 21:06

Oridjinale “Kinte Kunta”,a ko te takvog napravi od gube mu opao,no taj sto te je napravio odavno je pokusao da prikrije “svojim testom”na drogu skog Dragancica registrovanog narkomancica(postojalo je to u Badvanskoj policiji)no tome je sada nestao trag sa apostolima na celu,no nikad nije kasno da izadje na vidjelo,polako,nicija ne gori do zore Kunte Kinta.

Krmak
16.10.2021-06:52 06:52

Svako graba sto se moze za svoj dzep – kog ce preceg -kako ste vi meni smijesni sad je borba za zivot treba przivjeti bez turista do jula- da nej tebe da zaposlim hehehehe !