Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Krapović: Veliki broj vjernika MCP, imaju pravo na dostojanstven čin ustoličenja Joanikija

On je poručio da se iskreno nada da ničija bezbjednost u državi neće biti ugrožena zbog predstojećeg događaja

Poslanik Demokratske Crne Gore Dragan Krapović kazao je na današnjoj pres konferenciji da svi crnogorski građani treba da se odnesu na dostojanstven i miran način prema predstojećem ustoličenju Joanikija Mićovića na Cetinju.

On je poručio da se iskreno nada da ničija bezbjednost u državi neće biti ugrožena zbog predstojećeg događaja.

Dodao je i da ako neko ima potrebu da izrazi nezadovoljstvo protestom protiv tog čina, to treba da uradi na miran način, u skladu s Ustavom, zakonima i uputstvima institucija.

“Ne bih pravio od tog dana dan ’D’, iako vidim da neki ciljano pokušavaju da podignu tenzije. Čini mi se da ipak imamo dovoljno zrelosti kao društvo da svako može da izrazi nezadovoljstvo na miran način, a da drugi imaju zagarantovana vjerska i svaka druga prava u punom kapacitetu”, rekao je Krapović.

On je dodao da veliki broj građana su vjernici Mitropolije crnogorsko-primorske i imaju pravo na dostojanstven i miran čin ustoličenja mitropolita Joanikija.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
tiktiktak
16.08.2021-23:07 23:07

Krapovicu veliki li si sovinista i nacionalista kazes da veliki broj građana su vjernici Mitropolije crnogorsko-primorske i imaju pravo na dostojanstven i miran čin ustoličenja mitropolita Joanikija.- na tudje koje ste oteli 1918 (DJEDOVINU CRNOGORACA)-pitas li se imali CRNOGORACA koji isto imaju pravo na ustolicenje svoje Djedovine ! Upravu je Saranovic Stop pećinskom nacionalizmu, ma odakle da dolazi!Ostavite narod na miru i pustite svakog da se izjašnjava onako kako on misli i želi!

za vijeka
16.08.2021-23:19 23:19

Ustoličite ga u centrali u Srbiji, a ne u centrali Crnogorske pravoslavne crkve i pravnoj svojini grada Cetinja i Crne Gore!!!

sssr
17.08.2021-12:00 12:00

HAHAHAHAHAHAHAHA …….demokrate ……..šta više reći.