Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Krapović: Ubirati političke poene na porodičnim tragedijama mogu samo oni kojima ništa nije sveto

Krapović pita: Ko je taj koji može da garantuje ili dokaže da bi bilo manje zaraženih ili umrlih da je neka mjera ili odluka bila drugačija? Ko je taj koji može da garantuje da nismo imali sezonu i da smo zatvorili granice, da bi nam danas bilo bolje, i da bismo imali manje zaraženih ili mrtvih?

Poslanik u Skupštini Crne Gore Dragan Krapović uputio je poziv svim kolegama koji, kako navodi zloupotrebljavaju tešku epidemiološku situaciju i dio medija njima lojalnih da prekinu sa manipulacijama i pokušajima prikupljanja političkih poena na tragedijama porodica preminulih od kovida 19.

“Taj i takav način je zaista ispod svakog nivoa dostojanstva i to je ono što inspiriše sramne i nedostojne performanse, poput onog ispred Ministarstva zdravlja juče ujutru. Autore i inspiratore sramnog performansa treba da bude stid, jer reći da je ova Vlada i bilo koji pojedinac u njoj kriv za nečiju smrt, u trenutku kada su najrazvijenije države Evrope i svijeta u haosu zbog broja zaraženih i preminulih je gadost najvećeg mogućeg ranga”, kazao je Krapović.

Krapović pita: “Ko je taj koji može da garantuje ili dokaže da bi bilo manje zaraženih ili umrlih da je neka mjera ili odluka bila drugačija? Ko je taj koji može da garantuje da nismo imali sezonu i da smo zatvorili granice, da bi nam danas bilo bolje, i da bismo imali manje zaraženih ili mrtvih?”

Krapović podsjeća da smo u 2020-toj godini, nakon takve sezone i zatvorenih granica imali 12 500 hiljada zarazenih u novembru mjesecu.

“Kritika je jedno, ali stavljanje na teret smrt naših sugrađana i pokušati na njima i njihovim porodičnim tragedijama ubrati političke poene mogu samo oni kojima ništa nije sveto! I znajte da se zbog ovakvih vaših postupaka stidi svaki normalan građanin Crne Gore”, zaključuje poslanik Dragan Krapović.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
vesko nk
20.11.2021-14:21 14:21

Bizgove poslije litija izbora sabora sahrana Rista i inih bilo je epidemiološke bombe.Tamjan nije pomagao no odmagao u borbi sa koronom.Mada koliki si lažov nije ni čudo što pričaš ovo danas i to poslije brutalne ali brutalne sezone bez testova propusnica vakcina itd. Naravno svadbe i sahrane su dozvoljene jer zaboga pa popovi moraju radit. Tragična sudbina naroda Crne Gore poslije izbora i osvježenja kojoj se ne vidi kraj.Bolje bi bilo da su umjesto cipela postavili najtraženiju robu od kako si se i ti dočepao vlasi..Kovčeg posmrtni.Srami se nesoju zajedno sa ovom sektom od vlade i crkve i skupštinske većine.

borko
20.11.2021-14:45 14:45

Poštovani gospodine Krapović jedino ko ubira jeftine poene ste vi i uhlebljeno ufoteljeni direktori DZ i raznih klinika koji to moraju, kako bi iskazali zahvalnost za fotelje ničim zasluženim, osim po partijskoj ili rodbinskoj pripadnosti ljudima na vlasti. Interesantno je primijetiti da se nije oglasio ni jedan jedini čovjek blizak preminulim i stao u odbranu Ministarstva. Valjda će sad ministarstvo, kad sam ih podučio, naći nekog iz familije preminulog od korone, da pohvali pogrešne odluke ministarstva i podrži ministarku.

Andjela
20.11.2021-15:54 15:54

Krapovicu,sto pricas. Porodice su u dva dana raspona gubile dva clana porodice,ljude od 50• godina. Koga to Branis ? Svoju fotelju! Budite realni,osudite ne znanje i propuste experta! Sram vas bilo! Nema je sveta ova drzava,tebe i ovoj Vladi NE!

vlado
21.11.2021-00:05 00:05

vaznije je bilo sve nego sačuvati ljudske živote. Gospodine Krapoviču vi očigledno nijeste izgubili nikog od korone, a da jesi i na način koji sam ja ređao bi i ti cipele

Cetinje
21.11.2021-12:57 12:57

Ove splacine Cetnicke samo misli za svoj DZEP I SVOJU FOTELJU!