Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Krapović: Srušićemo Vladu Zdravka Krivokapića sa DPS-om, ali se bojimo da DPS to neće, da li vam zvuči poznato?

Takođe, podsjetio je na smjenu dva ministra u Vladi Zdravka Krivokapića sa glasovima DPS-a

Poslanik Demokratske Crne Gore, Dragan Krapović reagovao je na izjavu jednog od lidera DF-a, Slavena Radunovića koji je poručio da, “Ako inicijatori sastanka stare parlamentarne većine ne izađu pred nas sa 32 potpisa”, Nova srpska demokratija će smatrati da se fingira dijalog klasičan bleferski potez.

“Čaj od nane, da li vam zvuči poznato? Joković je pošten čovjek koji neće izdati, da li vam zvuči poznato? Samo su kadrovi NSD-a, DPS-a, URE i SNP birani u Abazovićevoj DPS Vladi, da li vam zvuči poznato? Salve hvalospjeva na sjednici Skupštine Crne Gore o Dritanu Abazoviću, da li vam zvuči poznato? Pljuvanje sopstvene Vlade i sopstvenog nosioca liste, a plakanje za Vladom koju je izabrao DPS, da li vam to zvuci poznato? Dritane, mora danas rekonstrukcija do 12h inace je kraj, a on im kaže -ne mora i ne može evo sam vam i napisao, dajte mi prvo blanko podršku, da li vam ovo zvuči poznato”, naveo je Krapović u reagovanju.

Takođe, podsjetio je na smjenu dva ministra u Vladi Zdravka Krivokapića sa glasovima DPS-a.

“Srušićemo Vladu Zdravka Krivokapića sa DPS-om, ali se bojimo da DPS to neće, da li vam zvuči poznato”, napadi, spinovanja i izmišljotine o Demokratama koje se mjesecima na medijima NSD-a (Borba i Adria TV, oprostite Andrija TV) forsiraju, da li vam zvuči poznato”, upitao je Krapović.

On je ocijenio da su, to isti oni koji su zajedno sa UROM i SNP-OM srušili Vladu Zdravka Krivokapića, a onda kumovali formiranju nove 43. Vladu uz pomoć DPS-a, na čijim sjednicama su se birali kadrovi Nove srpske demokratije, DPS-a, URE i SNP-a, a istovremeno razrješavali samo kadrovi Demokrata.

“Ako je neko i sumnjao da ova Vlada nije zajednički projekat URE, SNP-A, NSD, koju je podržao DPS, poslije posljednje sjednice Skupštine na kojoj su tajni kumovi 43. Vlade javno politički zalelekali za Vladom DPS-URA-SNP više i ne sumnja. I eto razloga zbog čega zajedno sa UROM i SNP-OM neće za sto. Pa, neće. Zato što je ovo njihova Vlada”, zaključio je Krapović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve