Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Krapović: Slučaj novinara Martinovića je definicija pravnog progona

Slučaj novinara Jova Martinovića je definicija pravnog progona i zloupotrebe tužilačke funkcije, saopštio je danas poslanik Demorkata, Dragan Krapović nakon što je pomenuti novinar oslobođen optužbi za šverc droge

Slučaj novinara Jova Martinovića je definicija pravnog progona i zloupotrebe tužilačke funkcije, saopštio je danas poslanik Demorkata, Dragan Krapović nakon što je pomenuti novinar oslobođen optužbi za šverc droge.

“Tako nešto je moglo da se desi jedino u nekada zarobljenoj Crnoj Gori, a i sam sam se našao na dirigovanom udaru Specijalnog policijskog odeljenja i SDT-a i to kao potpredsjednik opozicione partije u sred izborne kampanje 2020. godine, zbog odbrane Ustava Crne Gore, demokratije i izborne volje gradjana Budve”, kazao je poslanik Demokrata.

Nije, kaže, prošao dugotrajni pritvor kao Martinović, te može “samo da zamislim koliko se ponosno Jovo danas osjeća nakon golgote koju je prošao” i zato, dodaje Krapović, želi javno da mu čestita na oslobađajućoj presudi.

“Bivši SDT je kriminalno leglo. Zato su danas neki tužioci u Spužu, a neki će tek biti, zajedno sa kolegama iz policije koji su služili kriminalnim klanovima i bivšem režimu. Ako to ne bude epilog cijele te sramne priče, ne bilo nas, ne zbog revanša ili osvete, već da se ovakve sramne epizode više nikada ne bi ponovile u Crnoj Gori”, smatra Krapović.

Poslanik Demokrata apelovao je na državne organe “koji sada rade po Ustavu i zakonu”, da slučajeve “progona novinara i svih drugih, dovedu do valjanog pravosudnog i institucionalnog epiloga”.

“Poštovani građani, budite spokojni, vrijeme partijskih tužilaca, pitomaca krimilanih klanova okićenih stanovima je prošlo i neće se vratiti. Toliko Crnoj Gori moramo garantovati”, zaključio je Krapović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
17.01.2023-20:26 20:26

Pa dali ćeš ti potpredsjedniče jedne partije završiti u Spužu, kad ste ti i tvoja partija sve oburdavajući vaskolike ustave i zakone Crne gore, opljačkali imovinu Crnogoraca i Crnogorki i predali je u ruke dirktno srpskoj okupatorskoj crkvi, odnostno okupatorskoj srbiji? OPREM DOBRO KRAPOVIĆU OĆE LI IKAD TEBE I TVOJU PARTIJU STIĆI RUKA PRAVDE ZA PRODAJUI IZDAJU CRNE GORE, THE QUESTION IS NOW?