Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Krapović: Optužbe protiv mene i moje porodice su vic kojem se smije cijela Crna Gora

Navodi da u koaliciji ''Mir je naša nacija'' djeluju u skladu sa interesima građana Budve i Crne Gore, u skladu sa zakonima Crne Gore i rade isključivo za platu i ništa osim plate

Bez obzira na stanje institucija u Crnoj Gori, nemam nikakav problem da bilo ko provjerava sve što sam radio kao predsjednik opštine Budva, kazao je Dragan Krapović, kandidat za poslanika “Mir je naša nacija”.

“Kao javna ličnost potpuno sam svjestan svoje uloge, kao i činjenice da je crnogorska i budvanska politička scena trenutno brlog i da je neizbježno da budem meta ovakvih bljuvotina samo par dana pred izbore. Svoj posao kao predsjednik opštine Budva sam radio pošteno, profesionalno i u skladu sa zakonima Crne Gore i interesima građana Budve i Crne Gore! To neka svima bude potpuno jasno! Naravno, neću se pozivati na moral i poštenje, to su pod vlašću DPS-a davno zaboravljene i devalvirane vrijednosti, niti ću odgovarati kupljenom odborniku, već ću poslati jasnu poruku vlasnicima gospodina Džakovića”, naveo je Krapović.

A poruka glasi.

“To što ste kupili i iskoristili osobu, čiji je profil dobro poznat javnosti, a pogotovo građanima Budve vam neće pomoći na predstojećim izborima 30-og avgusta. Pokušaj da recikliranjem i ponavljanjem davno iznešenih bljuvotina protiv mene i moje porodice ostvarite neostvarivo je unaprijed osuđen na propast, jednako kao što je propao pokušaj da budem proglašen šefom kriminalne grupe! Politički i predizborno instruisane optužbe protiv mene i moje porodice su veoma dobar vic kojem se smije cijela Crna Gora”, ističe Krapović..

Navodi da u ovoj koaliciji djeluju u skladu sa interesima građana Budve i Crne Gore, u skladu sa zakonima Crne Gore i rade isključivo za platu i ništa osim plate.

“Građani to dobro znaju i zato ćemo na ovim izborima zavrijediti njihovu masovnu podršku i smijeniti vas sa vlasti. Nakon toga, političkom voljom ćemo uvesti vladavinu prava po prvi put u istoriji Crne Gore, našoj Budvi i Crnoj Gori ćemo donijeti prijeko potreban mir i prevazilaženje podijela i nema toga što možete uraditi da to spriječite! Poštovani građani Budve i Crne Gore, neka Vam repertoar koji ovih dana vidite od OKG-a, podizanje tenzija i najava haosa i nereda, udbaška podmetanja i fabrikovanja budu dodatan podstrek i motivacija da ih 30-og avgusta mirno, dostojanstveno i evropski, dakle – pristojno i olovkom pošaljemo tamo gdje im je mjesto, a talogu je mjesto uvijek bilo na dnu! Budva je naša nacija! Mir je naša nacija”, poručio je Krapović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve