Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Krapović: Moguće da sam odobrio pomoć sinu specijalnog tužioca

Poslanik Demokrata Dragan Krapović kazao je na današnjoj konferenciji da je moguće da je, dok je bio predsjednik Opštine Budva, odobrio pomoć sinu specijalnog državnog tužioca, Živka Savovića, Mišu Savoviću

Poslanik Demokrata Dragan Krapović kazao je na današnjoj konferenciji da je moguće da je, dok je bio predsjednik Opštine Budva, odobrio pomoć sinu specijalnog državnog tužioca, Živka Savovića, Mišu Savoviću.

Krapović je rekao da je pozvan na razgovor u Specijalno državno tužilaštvo, gdje je ispitivan u prisustvu Vladana Lazovića.

On je istakao da je danas saznao da je Mišo Savović sin specijalnog državnog tužioca Živka Savovića.

“Inspektori su me upitali da li sam u nekom periodu, dok sam bio predsjednik Opštine Budva, Mišu Savoviću, koji je, kako sam danas saznao, sin specijalnog državnog tužioca Savovića, odborio neko sponzorstvo ili neku pomoć u Opštini Budva. Ja sam u SDT-u rekao da je takvo nešto moguće, jer sam imao više desetina takvih zahtjeva na dnevnom nivou kao predsjednik Opštine Budva i da, ukoliko jeste nešto odboreno, da je odobreno u skladu sa zakonom i procedurama i da o tome postoji validna dokumentacije u Opštini Budva”, dodao je Krapović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tito
12.02.2021-01:12 01:12

Tako je vracao usluge Slovnicu i Kanu.