Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Krapović Milatoviću: Oni koji te nisu podržali, smatraju da imaju bolji izbor

Krapović se oglasio nakon što je Milatović ocijenio da je odlazeći premijer Dritan Abazović ''podržao Bečića zbog kratkoročnih interesa''

Kolega Milatović mora da razumije da političari, stranke i građani koji ga ne podrže nisu niti loši, niti njegovi protivnici, već jednostavno smatraju da imaju bolji izbor, kazao je poslanik i član predsjedništva Demokratske Crne Gore Dragan Krapović u reagovanju na navode predsjedničkog kanditata pokreta “Evropa sad” Jakova Milatovića.

Krapović se oglasio nakon što je Milatović ocijenio da je odlazeći premijer Dritan Abazović “podržao Bečića zbog kratkoročnih interesa”.

“Ponosni smo što naš predsjednički kandidat nije napao niti jednu partiju koja je podržala nekog drugog kandidata. Ponosni smo što smo uspjeli formirati građanski blok, koji je otvoren i za naše prijatelje iz Evrope sad. Žao nam je što je kratkoročna politika “narcisoidnosti” odbila našu ponudu da građanski blok nastupi zajedno. Kolega Milatović mora da razumije da političari, stranke i građani koji ga ne podrže nisu niti loši, niti njegovi protivnici, već jednostavno smatraju da imaju bolji izbor”, saopštio je Krapović u reagovanju.

Uz to, smatra on, nije dobro tražiti “svu vlast za sebe, to nikom ne treba”.

“To nama ne treba. To je Crna Gora preživljavala punih 30 godina. Ne ponovilo se”, poručio je Krapović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve