Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Krapović: Još uvijek nemamo 41 potpis, imamo verbalnu podršku Lekiću

Krapović je saopštio da su Demokrate i još jedan broj kolega potpisale da Lekić bude mandatar

Poslanik Demokrata Dragan Krapović kazao je, nakon sastanka stare parlamentarne većine, da još uvijek nemaju 41 potpis za kandidaturu Miodraga Lekića za mandatara za sastav nove vlade, ali da imaju, kaže, verbalnu podršku da Lekić bude mandatar.

“Predsjednik države Đukanović je saopštio juče da će dati mandat onome ko učini podršku 41. poslanika. S tim u vezi mi smo izašli sa ovakvim verbalnim stavom, osim kolega iz URA-e i SNP-a svi smo bili spremni da stavimo potpise, na kandidaturu Lekića da bude mandatar za sastav 44 vlade”, dodao je on.

Kolege, aludirajući na URU i SNP, kaže poslanik Demokrata verbalno podržavaju Lekića za mandatara. Krapović je saopštio da su Demokrate i još jedan broj kolega potpisale da Lekić bude mandatar.

“Još uvijek nemamo 41 postpis, ali imamo jasnu manifestaciju i verbalnu podršku Lekiću. Zbog te činjenice i stavova koje ste čuli, moram da konstatujem da oni koji imaju te stavove preuzimaju odgovornost za eventualni ulazak u cajtnot. Današnji dan je zadnji dan roka, ali i za odluku Đukanovića u slučaju da se ogluši na našu jaku i verbalnu manifestaciju da postoji 41 poslanik koji Lekića podržava. Ukoliko Đukanović odluči nešto drugo, kolege koje su zauzele ovaj stav moraju preuzeti odgovornost za takav ishod događaja”, rekao je Krapović.

Kolega Srđa Pavićević iz Civis-a i kolege iz SNP-a su rekle da nemaju problem da potpišu, saopštio je Krapović.

“Ali sve je ostalo na verbalnom nivou”, kazao je Krapović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
19.09.2022-17:14 17:14

Svi se obradovali novome andataru i vladi kao majka ludoj ćeri ili krava mrtvome teletu…