Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Krapović: Budvani da pokažu demokratsku odlučnost masovnim izlaskom na izbore i podrškom našoj listi

Takvim izborom, kako je pojasnio, građani Budve glasaju za jedinu listu koja je svojim programom i konkretnim rješenjima, uvažila Budvu u mjeri njenog značaja za Crnu Goru

Pozivam građanke i građane Budve da u nedjelju, 11. juna, kao i uvijek do sada, pokažu demokratsku odlučnost masovnim izlaskom na parlamentarne izbore i podrškom listi pod brojem 13. “Aleksa i Dritan – Hrabro se broji!”, poručio je kandidat za poslanika na toj listi Dragan Krapović.

Takvim izborom, kako je pojasnio, građani Budve glasaju za jedinu listu koja je svojim programom i konkretnim rješenjima, uvažila Budvu u mjeri njenog značaja za Crnu Goru.

“Budva je ekonomski i turistički motor Crne Gore u kojoj se obavlja skoro polovina ukupnog turističkog prometa naše države. Značaj Budve u turističkom i ekonomskom smislu jednak je značaju Budve u političkom smislu u Crnoj Gori. Jedina lista koja je taj i takav značaj prepoznala je upravo pobjednička lista “Aleksa i Dritan – HRABRO se broji!””, dodao je Krapović.

U Crnoj Gori se jasno zna, smatra on, da u ekonomskom, političkom i u svakom drugom smislu, “u Budvi sve počinje i u njoj se sve završava”.

“Te da je uvijek Budva u najtežim momentima znala da nađe prave odgovore, da je znala da se odupre autoritarnosti i pogubnim politikama bivšeg režima. Nažalost, i nakon naše pobjede nad tridesetogodišnjim kriminalnim režimom Budva nije dobila vlast kakvu zaslužuje, osim u jednom manjem periodu kada je moja malenskost imala čast i privilegiju da vodi Opštinu, naravno uz veliko učešće i podršku upravo dva subjekta koja čine koaliciju “Hrabro se broji””, istakao je Krapović.

Pozvao je građane Budve, da na izborima u nedjelju, podrže tu koaliciju.

“Zato u nedelju, svi masovno na izbore, mirno, dostojanstvo, demokratski, olovkom kako nam i priliči, da donesemo ono što je Crnoj Gori prijeko potrebno, a to je završetak borbe protiv organizovanog kriminala, narko klanova i korupcije koja je inficirala sve institucije sistema. U nedjelju, hrabro i odlučno – broj 13. “Aleksa I Dritan – HRABRO se broji!”. Za bolju Budvu i bolju Crnu Goru. Živjela Budva, živjela Crna Gora”, zaključio je Krapović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve