Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Krapović: Abazović bleferski tražio blanko podršku DPS Vladi, pa tek nakon toga da razgovaramo

Reakcija Krapovića uslijedila je nakon što je Abazović ranije danas kazao  da je isti sporazum nudio Demokratama u noći kada je oborena 43. Vlada Crne Gore, i  da tada oni nijesu htjeli da ga potpišu

Prvo, nije tačno da je današnji sporazum koji je potpisan isti kao onaj 19. avgusta koji su ponudili Abazović i Mandić. Tada je Abazović bleferski tražio blanko podršku DPS Vladi, pa da tek nakon toga razgovaramo, poručio je poslanik i potpredsjednik Demokratske Crne Gore Dragan Krapović u reagovanju na izjavu premijera Vlade u tehničkom mandatu Dritana Abazovića.

Reakcija Krapovića uslijedila je nakon što je Abazović ranije danas kazao  da je “isti sporazum nudio Demokratama u noći kada je oborena 43. Vlada Crne Gore, i  da tada oni nijesu htjeli da ga potpišu”

“Gospodin Abazović nastavlja sa sijanjem magle i primitivnom zamjenom teza kako bi nastavio da sprovodi svoju agendu pod sloganom “Open DPS”. Prvo, nije tačno da je današnji sporazum koji je potpisan isti kao onaj 19. avgusta koji su ponudili gospodin Abazović i gospodin Mandić.  Tada je Abazović bleferski tražio blanko podršku DPS Vladi, pa da tek nakon toga razgovaramo. Nije tačno da je današnji sporazum u Skupštini isti kao ponuda da Abazović nastavi da vrši vlast sa DPS-om jer u današnjem Sporazumu piše da nema koalicije sa DPS-om”, pojasnio je Krapović.

Vi i dan danas, kaže on, imate potpisan koalicioni “Sporazum sa DPS-om i gospodinom Đukanovićem”.

“Da Vas podsjetim, taj Sporazum je na snazi dok se ne anuliraju odluke koje su plod tog Sporazuma. Vlada je već pala, ostalo je još da podnese ostavku ili bude smjenjena gospođa Danijela Đurović,i onda mozemo dalje. URA svojim djelima već mjesecima nosi barjak pod sloganom “Open DPS” ali “Closed EU””, dodao je Krapović.

Abazoviću, kaže on, “to je stvarno napredak sa Vaše strane”.

“Na kraju, vi koji ste izabrani glasovima DPS-a ste briljirali danas rečenicom – “Ko hoće sa DPS-om, srećno mu bilo”, a očigledno ste poželjeli sreću samom sebi jer ste bili i još uvijek jeste sa njima. Bravo, Abazoviću! Takođe, kolege iz DF-a su današnji sporazum proslavili tako što su nastavili sa smjenom naših funkcionera u Budvi. Naime, nelegitimni predsjednik Opštine Budva, gospodin Božović, smijenio je gospodina Kaluđerovića sa mjesta načelnika Službe za naplatu komunalija”, naglasio je Krapović.

Sporazum ili ne, poručuje on,  “ovakav potez neće ostati bez odgovora”!

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve