Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Kovinić: Baš ovaj tim ima viziju i znanje kako da Podgorica postane modernija, humanija i ljepša sredina za život

Kako ističe, pridružila se Pokretu jer je aspolutno sigurna da je to pravi tim

Pokret “Svi za naš GRAD“ na čijem je čelu aktuelni gradonačelnik Podgorice dr Ivan Vuković, broji 58 kandidata za odbornike koji su istaknuti pojedinci, posvećeni, odgovorni, generacijski različiti, ali svi do jednog spremni da rade u najboljem interesu našeg grada, saopšteno je iz te koalicije.

Dio tog pokreta je i Danka Kovinić, profesionalna crnogorska teniserka, dobitnica nagrada Olimpijskog komiteta Crne Gore za izvanredne rezultate u 2015. godini i Teniskog Saveza Crne Gore za najbolju teniserku zemlje u 2019. godini, kao i brojnih drugih sportskih priznanja.

Kako ističe, pridružila se Pokretu jer je “aspolutno sigurna da je to pravi tim”.

„Godinama unazad pratim razvoj Podgorice, iako zbog obaveza često nijesam u gradu, raduje me svaki povratak kući i zbog činjenice da se naš grad razvija u pravom smjeru. Imala sam priliku da upoznam ljude koji čine ovu listu, na čelu sa gradonačelnikom Ivanom Vukovićem, i tada sam sam vidjela njihovu ambiciju, predanost i iskrenu želju za dalji razvoj Podgorice. Vođena iskrenim emocijama, odazvala sam se pozivu jer smatram da baš ovaj tim ima viziju i znanje kako da Podgorica postane modernija, humanija i ljepša sredina za život. I zato, svi za naš GRAD“, poručila je Kovinić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZekovic
23.09.2022-21:25 21:25

Hvala Danka. ČAST NAM JE ŠTO SI DIO TIMA ZA NAŠU PODGORICU. HVALA TI ŠTO SI SA NAMA UZ CRNU GORU. MA GDJE DA SI UVIJEK JE SA TOBOM TVOJA I NAŠA – CRNA GORA.!