Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Kovačević: Zabrana postavljanja državnih zastava skandal bez presedana, Asanović da se izvini

''Očekujem da se, ukoliko je ovo tačno, g-din Asanović izvini građanima ove zemlje, zbog nepoštovanja simbola naše države''

Ukoliko je tačna informacija koju su neki mediji prenijeli kao nezvaničnu, da je predsjednik Opštine Zeta zabranio da se postave državne zastave u susret Danu nezavisnosti na dijelu bulevara koji se nalazi u toj opštini je skandal bez presedana, ocijelio je Malik Kovačević, izvršni koordinator asocijacije mladih GI ,,21.maj”.

“Očekujem da se, ukoliko je ovo tačno, g-din Asanović izvini građanima ove zemlje, zbog nepoštovanja simbola naše države”, kazao je on.

Kovačević poručuje da “Zeta nije izdvojeni dio naše države” i kao takva je, ističe, dužna da poštuje zakone kojima se propisuje upotreba, isticanje i poštovanje državnih simbola .

“Sve administrativne jedinice su dužne da se pridržavaju pomenutih zakona i poštuju ih jer su sve dio administrativnog sistema i pravnog poretka Crne Gore . Poštovanjem simbola , poštujemo sebe i zajedničku nam kuću”, zaključio je Kovačević..

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Čola
19.05.2023-13:06 13:06

e moj maliče evo pada veče a đe si ti???!!

Malik
19.05.2023-16:21 16:21
Reply to  Čola

Evo Malika iza tebe
da te malo
po ledjima greba