Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Kovačević: Vuksanović Stanković pokazala kako bi trebalo da se ponašaju odgovorne osobe u politici

''Njen čin je ispravan i sa moralnog stanovišta apsolutno prihvatljiv, no i rijedak, jer u crnogorskoj politici skoro niko ne preuzima odgovornost za izborne poraze ili loše rezultate''

Draginja Vuksanović Stanković je ostavkom na sve političke funkcije sinoć, nakon lošeg izbornog rezultata na predsjedničkim izborima, pokazala svojim primjerom kako bi trebalo da se ponašaju odgovorne osobe u politici, kazao je Malik Kovačević , izvršni koordinator asocijacije mladih Građanske inicijative “21.maj.

“Njen čin je ispravan i sa moralnog stanovišta apsolutno prihvatljiv, no i rijedak, jer u crnogorskoj politici skoro niko ne preuzima odgovornost za izborne poraze ili loše rezultate. Iako Crna Gora očigledno još nema taj mentalitet i političku kukturu da izabere žena za predsjednicu, ona je pokazala svojim muškim kolegama kako se ponaša neko ko je odgovoran i spreman da se odrekne funkcije kada je to potrebno, no isto tako da su pojedinci na funkcijama prolazni, a da je država vječna i da njen opstanak ne zavisi od bilo koga pojedinačno, niti od grupe pojedinaca, već od svih građanki i građana kojima je ova zemlja u srcu”, kazao je Kovačević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Merlin
20.03.2023-11:36 11:36

Još jedan stručnjak iz Mlečne koalicije. Ti sa 0,5%, Marović sa 2,8% i Draginja sa 3,2%. :)

BobZeković
20.03.2023-19:30 19:30

Malik uz dužno poštovanje prema tebi,, Draginja je po drugi put nastupila impulsivno i po drugi put napravila grešku. Draginja mora ostati u političkoj borbi Crnogorskog naroda protiv SRPSKIH UGNJETAČA I NJIHOVIH PODLIH, BEZDUŠNIH, PRLJAVIH POMAGAČA! Malik, u najtežim momentima treba sačuvati prisebnost, a kad je u pitanju zlokobni srpski okupator, nema odustajanja od borbe. Zato Draginja mora da se vrati i sa onih 3.2% nastavi bespoštednu borbu protiv SRPSKOG OKUPATORA I ZLA, ZA SLOBODU, CAST I PRAVO CRNOGORACA I CRNOGORKI NA ŽIVOT I POSTOJANJE!