Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Kovačević: Vukićević će optužbe morati da dokazuje na sudu

Kako je rekao, licemjerje Vukićevića prelazi sve granice, navodeći da lokalna uprava nikada nije planirala da pravi bilo kakav vašar, da da je za koncert Sergeja Ćetkovića bio potpisan ugovor i uplaćen honorar.

Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević kazao je da će da predsjednik Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Zoran Vukićević morati na sudu da dokaže optužbe da je on odgovoran za incidente u Nikšiću na Dan državnosti.

Kako je rekao, licemjerje Vukićevića prelazi sve granice, navodeći da lokalna uprava nikada nije planirala da pravi bilo kakav vašar, da je za koncert Sergeja Ćetkovića bio potpisan ugovor i uplaćen honorar.

Kovačević je u objavi na Facebook-u poručio da se vidjelo na mrežama šta su “njihove pristalice napravile čovjeku samo zato što je trebalo da nastupi u Nikšiću i pjeva svim građanima našeg grada”.

“A optužbe da sam ja odgovoran što su pristalice njegove partije i oni sa kojima je on slavio na trgu napali policiju će gospodin Vukićević morati da dokazuje na sudu. Kada je Vukićević, pokazivao fotografije na presu na kom je mene optužio za nedjela njegovih prijatelja zaboravio je da pokaže i ovu jer bi time bilo jasno da gospodin Vukićević mora prvo da pogleda u svoje dvorište i vidi sa ovom gospodom zašto su to uradili i napravili”, napisao je Kovačević na Fejsbuku.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve