Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Kovačević: Vraneš da bude uhapšen za podrivanje ustavnog poretka po hitnom postupku

''Vrijeme je da država stane u odbranu i naših stvarno ugroženih nacionalnih prava i konačno adekvatno reaguje, kao i da brani Ustav što joj je i obaveza''

Ovaj nesrećnik iz Pljevalja koji je igrom slučaja i predśednik Opštine treba da bude uhapšen za podrivanje ustavnog poretka po hitnom postupku, saopštio je Malik Kovačević, izvršni koordinator asocijacije mladih GI ,,21.maj”.

“Dosta je igranja sa državnim simbolima i negiranjem istorijskih postignuća naših građanki i građana. Lokalne kabadahije i šerifi, isfrustrirani borci za ,,ugrožena ” prava srpskog naroda nas svakodnevno negiraju i nipodaštavaju u našoj sopstvenoj zemlji. Jedini koji su ugroženi smo mi koji volimo ovu zemlju i ne damo je za šaku ruskih rubalja i sličnih valuta”, naopdi Kovačević.

Vrijeme je, dodaju, da država stane u odbranu i naših stvarno ugroženih nacionalnih prava i konačno adekvatno reaguje, kao i da brani Ustav što joj je i obaveza.

“Đe su sad ,,centristi ” i ,,ustavobranitelji” iz kolaboracionističke URA-e, provincijalnih Demokrata, agresivno-populističkog, od laži sazdanog PES-a i sličnih da reaguju i uskrate podršku onima koji svakodnevmo atakuju na simbole ove zemlje i prava građanki i građana koji ovđe žive. Možda ih izborna kampanja i dodvoravanje ,,milom narodu ” sputava”, zaključuje Kovačević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Filip
02.06.2023-12:29 12:29

Pokazali su Vam gradjani Plevalja sas na kzblrima sta misle o Vama
Dps sdp sd bs koalicija 30 posto zajedno. Izadji na crtu na izbore pa onda soli pamet