Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Kovačević: U Crnoj Gori će se ponovo cijeniti sloboda

Portparol Nove srpske demokratije poručio je budvanskom DPS-u da će Crna Gora ponovo postati ona zemlja u kojoj se najviše cijeni i brani sloboda

Portparol Nove srpske demokratije Marko Kovačević poručio je budvanskom DPS-u da će Crna Gora ponovo postati ona zemlja u kojoj se najviše cijeni i brani sloboda.

foto: RTV Budva

Kovačević je reagovao na stav DPS-a da će se zakoni sprovoditi, uprkos svim pritiscima i prijetnjama, a današnje nemile scene iz Budve ocijenili su kao posljedicu činjenice da je grupa odbornika, bivših opštinskih funkcionera, protivzakonito pokušala da uzurpira vlast u opštini.

On je DPS nazvao lažnim evropejcima jer su, kako je kazao, “osuđivali nogu na vratu Džordža Flojda ali im je zato noga na vratu građanina Crne Gore i od naroda izabranog predstavnika Mladena Mikijelja čuvanje poretka i ‘modernosti’ Crne Gore”.

Poručuje im da Crna Gora neće biti “milicajska” država već da će, kako je kazao, ona ponovo postati zemlja u kojoj se najviše cijeni i brani sloboda.

“Podržavati kršenje osnovnih ljudskih prava, potiranje volje građana iskazane na izborima, gušenje slobode vjeroispovjesti, znači biti za tiraniju, biti za diktaturu i biti za diskriminaciju. To nije i ne može biti ljubav prema bilo kome a kamoli prema Crnoj Gori”, kazao je Kovačević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve