Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Kovačević poručila Radunoviću: Ne identifikuju se svi Srbi sa ratnim zločincima, zašto se Vi identifikujete sa njima?

Odavno nisam čula tako fašisoidnu i glupu misao. Da li je g. Radunović išao od vrata do vrata i bilježio što misli svaki deklarisani Srbin? Ili misli da su on i DF mjera srpstva za sve ljude na svijetu, pogotovo Srbe

Piše: Zorka Kovačević (preuzeto sa fejsbuk profila)

“Svaki Srbin u Crnoj Gori djeli Leposavićevo mišljenje (da u Srebrenici nije bilo genocida)”, reče Slaven Radunović i osta živ.

Odavno nisam čula tako fašisoidnu i glupu misao. Da li je g. Radunović išao od vrata do vrata i bilježio što misli svaki deklarisani Srbin? Ili misli da su on i DF mjera srpstva za sve ljude na svijetu, pogotovo Srbe.

Gospodine Radunoviću, ja poznajem jednu Srpkinju koja misli da je u Srebrenici bio genocid i da su Mladić i Karadžić ratni zločinci. Koji su osuđeni zbog svojih nedjela. Ona ne misli da kao Srpkinja nosi kolektivnu krivicu, jer se ne identifikuje sa zločincima.

Zašto se vi identifikujete sa njima? Znate li da se Pravi Srbi užasavaju od vas i vama sličnih, jer im upravo vi namećete osjećaj kolektivne krivice trpajući ih u isti lonac sa nacionalistima i govoreći u njihovo ime.

Zločinaca ima u svakoj naciji, kao i dobrih, divnih ljudi. Zar je to tako teško razumjeti?

Za mene vi niste Srbin. Za mene je Srbin Srđan Aleksić, Bogdan Bogdanović, Mira Karanović, žene u crnom…. i mnogi drugi za koje vi niste ni čuli. I nikad više da niste javno rekli : “Svi Srbi u Crnoj Gori…” jer ja znam jednu Srpkinju koja živi u Crnoj Gori i koja se užasava od vas i vama sličnih. To je moja majka.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Safet
07.04.2021-16:35 16:35

Radunovic je exstremni cetnik poslusajte sta kaze u skupstini a Becic mu klima glavom to znaci cijelu okupatorsku srpsku vladu ocerat na smjetliste i osloboditi CRNU GORU od EXTREMISTA!

Krsto
07.04.2021-16:45 16:45

Divan text Zorka…

Dule
07.04.2021-16:56 16:56
TV_EU
07.04.2021-17:29 17:29

…i moja majka i moja žena !

Miro
07.04.2021-19:15 19:15

Pametnome dosta, budali je džabe govoriti