Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Kovačević: Nijesam krao, već uklonio nelegalno postavljenu reklamu

Portparol Nove srpske demokratije i kandidat za poslanika koalicije “Za Budućnost Crne Gore”, Marko Kovačević,  saopštio je da nije pokušao da ukrade mobilijar DPS-a danas u Nikšiću, već da ukloni “nelegalno postavljenu reklamu te partije sa opštinskog zemljišta”

Portparol Nove srpske demokratije i kandidat za poslanika koalicije “Za Budućnost Crne Gore”, Marko Kovačević,  saopštio je da nije pokušao da ukrade mobilijar DPS-a danas u Nikšiću, već da ukloni “nelegalno postavljenu reklamu te partije sa opštinskog zemljišta”.

Marko Kovačević

Kovačević je, podsjetimo, danas priveden u CB Nikšić zbog pokušaja krađe mobilijara DPS-a, pod sloganom “Nikšić je odlučio 8” sa kružnog toka.

“Komunalna policija Nikšića je postavila tu reklamu, što je više nego sramno. Na javnoj površini, opštinskom zemljištu, bio je postavljen broj 8 i slogan DPS-a. Komunalna policija je umjesto da to ukloni uzela da štiti ono što je nelegalno postavljeno”, naveo je Kovačević u reagovanju.

On je poručio da u predizbornoj kampanji imaju mogućnost za reklamiranje po tačno utvrđenim pravilima i ne moraju za to koristiti javne površine koje pripadaju svima.

“Uradio sam ono što bi i svaki savjesni građanin uradio i uklonio sa tog zajedničkog prostora svih građana reklamu vladajuće stranke koja je zloupotrijebila taj prostor za svoje stranačke interese, u svrhu dodvoravanja predsjedniku njihove partije koji je danas bio u Nikšiću.  Svjesni svoje greške kasnije su pripadnici Komunalne policije sama uklonili ostatak te reklame”, tvrdi Kovačević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve