Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Kovačević: Nije Crna Gora poklekla ni pred jačim od Abazovića i njegove svite, pa neće ni pred njima

Prema njegovim riječima, URA sad ne treba nikome, ali i pored toga ''oni se bez stida ponose postignutim rezultatima u dezintegraciji građanskog bića Crne Gore''

Nije Crna Gora poklekla ni pred jačim od slučajnog premijera i njegove svite, pa neće ni pred njima, poručio je Malik Kovačević iz Građanske inicijative ,,21. maj”.

“Poručujući nam sljedeće : ,,Izuzetno sam zadovoljan, čak malo i iznenađen, iznad onog što su bila moja očekivanja. Mislim da Crna Gora generalno ide u dobrom smjeru i da se demonopolizovala politička scena. To je ono što smo tražili “… Dritan Abazović, slučajni premijer, ali namjerni pion u rukama Beograda i Moskve hoće da kaže da je njegova sramna partija i on na njenom čelu odradila posao za pomenute centre”, ocijenio je Kovačević.

Prema njegovim riječima, URA sad ne treba nikome, ali i pored toga “oni se bez stida ponose postignutim rezultatima u dezintegraciji građanskog bića Crne Gore”.

“Hoće da nam kaže da su oni tražili i radili na nestajanju Crne Gore kao građanske, suverene, multinacionalne, evropske i nadasve demokratske države. URA sad ne treba nikome, pa ni onima koje je dovela na vlast 2020. ali i pored toga oni se bez stida ponose postignutim rezultatima u dezintegraciji građanskog bića Crne Gore, mada odavno je poznato da: ,, čega se pametan stidi, onaj drugi nepametan se ponosi. Međutim nije ova država poklekla ni pred jačim od slučajnog premijera i njegove svite, pa neće ni pred njima”, zaključuje Kovačević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Safeta
25.10.2022-21:50 21:50

Zali boze da GOS MEDENICU zatvori -PRESJEDNICU USTAVNOG SUDA  BIJO JE ZAPRIJETIJO GOS—SKRELJI DA CE BIT MEDJU PRVIJEM U STARE DANE – BOG SVE VIDI-Da je bio ZDRAVKO KRIVOKAPIC -TAKO NESTO NIKAD NEBI UCINIJO-MALI SMO DA ZLO CINIMO JEDNI DRUGIM TOJE COBJEK KOJI NIKOM ZLO NE MISLI -A URA 21 MILION -SVERC CIGARA -1% GLASACA -KAKVA SU ZLA UCINJELI  CG -DA IM CG NIKAD NE ZABORAVI  BICE ONA CRNOGORSKA -UCIN DOCEK-Daj pustite staru zenu da u stare dane prozivi -NIJE RATNI ZLOCINAC -PA DA SE IZIVLJAVATE NA NJU-ZATVORENA JE SAMO IZ PAKOSTI I MRZNJE!