Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Kovačević: Milatović sinoć zvao Mandića, presudno učešće DF-a i naših pristalica u drugom krugu

Kovačević je istakao da su Milatoviću da bi ostvario pobjedu u drugom krugu, neophodni glasovi koje je dobio Andrija Mandić

Predsjednik Opštine nikšić i funkcioner DF-a, Marko Kovačević saopštio je da je sinoć predsjednički kandidat Jakov Milatović pozvao Andriju Mandića kao i da je njihov razgovor protekao “u korektnom i prijateljskom tonu”. Kovačević je rekao i da će u drugom krugu izbora biti “presudno učešće DF-a i njihovih pristalica” koji će dati podršku Milatoviću kako bi pobijedio.

Podsjećamo, juče su održani predsjednički izbori a u drugi krug, koji će se održati 2. aprila, idu Milo Đukanović i Jakov Milatović.

Kovačević je istakao da su Milatoviću da bi ostvario pobjedu u drugom krugu, neophodni glasovi koje je dobio Andrija Mandić.

“Sinoć sam imao priliku da prisustvujem telefonskom razgovoru koji su obavili Mandić i Milatović. Gospodin Milatović je pozvao gospodina Mandića i razgovor je protekao u zaista korektnom i prijateljskom tonu. Mandić je stavio na raspolaganje i sebe kao predsjedničkog kandidata u prvom krugu, ali i sve funkcionere DF-a da pomognu Milatoviću u drugom krugu, da ostvari što ubjedljiviju pobjedu protiv Mila Đukanovića. Već je izvjesno da kažem da će on biti novi predsjednik Crne Gore. Spremni smo da uložimo puni trud da pobjeda protiv Đukanovića bude ubjedljiva”, kazao je Kovačević.

On je poručio da je DF-ov “osnovni politički cilj” koji su imali i prije i poslije 30. avgusta “demontaža DPS-a i slanje Đukanovića u političku prošlost”.

Kovačević tvrdi da će 2. aprila pobijediti Milatović uz “značajno i presudno učešće DF-a i njihovih pristalica koji će mu dati podršku”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
20.03.2023-19:13 19:13

Đe će četničk bez kod četnika, pokvarenjaci celog srpskog sveta ujedinite se, čovječanstvo se mora uništiti ili postati SRBOČETNIK!