Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Kovačević: Logično da budem predložen za predsjednika Opštine

Pošto je kandidat za predsjednika Skupštine opštine izabran iz redova koalicije Mir je naša nacija nameće se logičan zaključak da će prijedlog ići iz redova Za budućnost Nikšića što bi trebalo da budem ja, rekao je Kovačević

Nosilac liste Za budućnost Nikšića Marko Kovačević kazao je nakon izbora predsjednika Skupštine opštine Nikšić, da se “nameće logičan zaključak” da mjesto predsjednika Opštine Nikšić bude njegovo.

Kovačević je nakon izbora Nemanje Vukovića za predsjednika SO Nikšić kazao da će sjednica na kojoj će se birati prvi čovjek grada biti zakazana vrlo brzo.

“Imaćemo dobar prijedlog za predsjednika Opštine. Sjednica će biti vrlo brzo. Sada ćemo već imati sastanak gdje ćemo se dogovoriti o terminu sjednice. Pošto je kandidat za predsjednika Skupštine opštine izabran iz redova koalicije Mir je naša nacija nameće se logičan zaključak da će prijedlog ići iz redova Za budućnost Nikšića što bi trebalo da budem ja ako kolege tako odluče”, poručio je Kovačević.

Nemanja Vuković iz Demokratske Crne Gore izabran je za predsjednika Skupštine opštine Nikšić. Za njega su glasala 22 odbornika, dok je 14 bilo protiv.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
4 C
07.05.2021-13:30 13:30

Opa, mladi četnik obrijao bradu a šajkaču i kokardu privremeno odložio.
Imitira Demokrate, ravnogorce sa crvenim kravatama