Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Kovačević: Demos nije prešao cenzus, ali DF je iznevjerio povjerenje Kotorana

''Demos nije prešao cenzus ali zato jeste vi koji ste sa svojim mandatima koje ste tada dobili , iznevjerili povjerenje građana Kotora. Kako tada, tako i sada!''

Potpredsjednik Opštine Kotor Siniša Kovačević reagovao je na današnje saopštenje Demokratskog fronta, ističući da Demos nije prešao cenzus ali zato jesu oni, koji su tada dobijenim mandatima iznevjerili povjerenje građana Kotora.

Saopštenje prenosimo u cjelosti.

Prijatno sam iznenađen da su me dugogodišnji srpski nacionalni radnici i preduzetnici udostojili odgovora s obzirom na moje minorno političko djelovanje i rezultat iz 2016. godine kad sam bio nosilac liste Demos-a.

Prosto se osjećam ushićeno, a i to je malo da opišem svoja osjećanja.

Mogu da potvrdim da je rezultat Demos-a koji često spominjete, u nedostatku neke druge argumentacije i zamjerke na moje sadašnje političko djelovanje i obavljanja funkcije u izvršnoj vlasti grada, tačan.

Tako je!

Demos nije prešao cenzus ali zato jeste vi koji ste sa svojim mandatima koje ste tada dobili , iznevjerili povjerenje građana Kotora. Kako tada, tako i sada!

Šta ste gospodo nacionalni preduzetnici, “učesnici svih srpskih oslobodilačkih ratova osim onog 1389 ” uradili za Kotor?

Šta ste uradili tada, a šta radite sada?

Uradili ste za sebe i za svoje familije i partijske poslušnike!

Treba li napomenuti da ste samo u kotorskom preduzeću “Vodovod i kanalizacija doo”, gubitašu sa skoro 90 odsto gubitaka na mreži, od 15. februara 2021. zaposlili 34 osobe?

Treba li napomenuti da u istom preduzeću imate pravnog savjetnika po Ugovoru o djelu i pored svoje Pravne službe, a koji za svoje usluge “savjetovanja” prima 600 evra mjesečno?

Treba li napomenuti da ste prije neki dan htjeli predati u ruke manjinskim akcionarima preduzeće Luka AD?

Treba li napomenuti da ste vršili psihičke i fizičke pritiske na svog odbornika da podnese ostavku jer nije htio da po vašoj direktivi bojkotuje sjednice Skupštine, a samim tim i građane koji su ga birali?

Treba li napomenuti da ste ucjenama sa pozicije Savjeta Centra za kulturu pokušali da onemogućite održavanje Festivala pozorišta za djecu?

Gospodo nacionalni radnici i preduzetnici, da li ste se jedno jutro za ovih osam mjeseci probudili s nekom idejom kako da unaprijedite život u Kotoru?

Naravno da niste! Trudite se da unaprijedite lično svoj! Moram priznati, odlično vam ide!

Gospodo, vi ne volite Kotor, vi samo gledate svoje lične i partijske interese i to građani odlično znaju.

Od opštinskih preduzeća, napravili ste privatne feude.

Za razliku od vas, ne primam direktive i ne idem po mišljenje u Podgoricu.

I na kraju, svi znaju moj izborni rezultat iz 2016, ali već skoro desetak godina, javnost je uskraćena za vaše pojedinačne jer se iz straha od izbornog rezultata krijete u koaliciji DF-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve