Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Kovačević: Adrović pristao da bude dio operativnog tima, pa se predomislio

Kako je dodao, zašto je sada Adrović promijenio mišljenje može samo da pretpostavi

Nakon što je Emil Adrović iz Bara demantovao da je član “savjeta organizacionog odbora Građanske inicijative “21. maj” u tom gradu, Malik Kovačević, član GI “21. maj ” navodi da je Adroviću neko sastavio nemušto saopštenje u kome se jedino vidi očigledna namjera da se našteti ovom pokretu.

“Prvo i osnovno GI “21. Maj” nema “savjet organizacionog odbora” u Baru jer naša struktura ne poznaje takav oblik organizovanja. Drugo gospodin Adrović je pristao da bude dio operativnog tima koji će raditi na okupljanju i animiranju ljudi i razvoju lokalne organizacije kako bi pomogao da u tom gradu dođemo do ozbiljne organizacije kakve sada imamo Podgorici, Bijelom Polju, Nikšiću, Budvi, Kotoru, Herceg Novom i na Cetinju i time ojačamo naše kapacitete u borbi za bolje i pravednije društvo”, kazao je Kovačević.

Kako je dodao, zašto je sada Adrović promijenio mišljenje može samo da pretpostavi.

“Ne želeći da uvrijedimo mnoge časne ljude, moramo primjetiti da se mnogi unutar PKS-a od samog početka, najblaže rečeno čudno ponašaju. Osim što insistiraju na ekstremnim porukama, plastičnom patriotizmu i nasilju, u korijenu su samougasili i svoju partiju u nastajanju intrigama i spletkarenjem. Tako da se danas ne zna Božje zore o tome ko je pravi a ko lažni PKS, i ko stvarno predstavlja taj pokret”, ističe Kovačević.

Zatim je poručio.

“Ne preostaje  nam ništa drugo nego da zaključimo da to rade po zadatku, kako bi diskreditovali i PKS i protestni pokret u cjelosti, kao i suverenistički blok. Da li je to najava saradnje djelova PKS i Ure o kojoj se ovih dana šapuće, ili im naređenja stižu iz Beograda, ostaje da se vidi. Zato svim dobronamjernim ljudima savjetujemo da napušte gubitničke organizacije sumnjivih ciljeva i da rade sve kako bi ojačali  jedinstvo suverenističkog, proevropskog pokreta. Da je vječna Crna Gora”, poručuje Kovačević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve