Utorak, 19 Marta, 2024
Rubrika:

Kotor: DPS predao odborničku listu, nosilac Željko Aprcović

Kako je navedeno, nosilac liste je aktuelni predsjednik Opštine Kotor Željko Aprcović, a na listi je još 32 kandidata za odbornike u Skupštini Opštine Kotor

Demokratska partija socijalista Kotor predala je danas Opštinskoj izbornoj komisiji odborničku listu „Za Kotor! Za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović“, sa 2000 potpisa podrške građana, za predstojeće lokalne izbore koji će biti održani 30. avgusta, saopšteno je iz te partije.

Kako je navedeno, nosilac liste je aktuelni predsjednik Opštine Kotor Željko Aprcović, a na listi je još 32 kandidata za odbornike u Skupštini Opštine Kotor.

Nosilac liste „Za Kotor! Za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović“ Željko Aprcović je, nakon predaje liste, kazao da broj potpisa podrške DPS-u jasno govori na koji način su se Kotorani odnijeli prema već početoj predizbornoj kampanji Demokratske partije socijalista.

„Želim da istaknem da će ova kampanja biti jako izazovna, sa aspekta da svi politički akteri koji budu učestvovali u njoj treba da se prilagode jednom novom trenutku i novom izazovu, zvanom epidemija COVID19. To će nam dati mogućnost da naše programske zadatke i programske ciljeve saopštimo građanima u neposrednom kontaktu, bez velikih tribina i velikih okupljanja“, kazao je Aprcović i naglasio da je lista „Za Kotor! Za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović“ inovirana u obimu od 80 odsto u odnosu na raniji sastav.

„Lista kandidata za članove Skupštine Opštine Kotor DPS-a predstavlja lijepi balans između iskustva i mladosti, sa željom da pokažemo i prikažemo našim sugrađanima mlade, inventivne, energične, pametne ljude, koji će sjutra voditi naš grad. Želio bih da istaknem da ono što jesu izazovi trenutka u kojem živimo, jeste odgovor DPS-a da u prvom redu vodimo računa o zdravlju i životu svih građana Crne Gore, a onda da donosimo planove za oporavak, kako ekonomski, tako i socijalni.

DPS u Kotoru je ponudila najbolji program, jer Kotor ne treba da vode oni koji ne priznaju državu Crnu Goru, ne treba da ga vode oni koji ne žele da komuniciraju sa Vladom Crne Gore. Siguran sam da će naši sugrađani prepoznati kvalitet programa DPS, kako na lokalnom nivou, tako i na državnom nivou i da će dominantno dati podršku DPS da u narednom periodu odlučno i hrabro vodi našu državu Crnu Goru ka evropskim integracijama“, zaključio je Aprcović.

Odbornička lista „Za Kotor! Za Crnu Goru! DPS – Milo Đukanović:

1. Željko Aprcović

2. Prof.Dr Tatjana Stanovčić

3. Željko Avramović

4. Vuk Banićević

5. Ilija Mlinarević

6. dr Davor Kumburović

7. mr Nađa Radulović

8. dipl. ing. Zoran Mrdak

9. dipl.ing. Špiro Čučković

10. Danilo Adžić

11. Dejan Ognjanović

12. mr Snežana Stevović Janković

13. dr Mladen Donković

14. Doctent Dr Nikola Konjević

15. Damir Drašković

16. Milica Ljutić

17. dipl.prav. Vladan Pejović

18. Vasilije Jakšić

19. Biserka Milić

20. dipl.prav. Marijana Nikolić

21. Blažo Kustudić

22. Eduard Kovačić

23. Dr Jelena Stjepčević

24. mr Ivana Krivokapić Mišković

25. mr Tamara Samardžić

26. Boris Kustudić

27. Marsela Mirošević

28. Neđeljko Matković

29. mr Andrea Todorović

30. Krešimir Petrović

31. Ana Kašćelan

32. dipl.ing. Milan Matković

33. Christiana Rita Presuto

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve