Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Koprivica: Stvara se atmosfera vanrednog stanja kako bi se odložili izbori

Kako su saopštile Demokrate, Koprivica je rekao da je automobil zapaljen porodici koja nema nikakve neraščišćene račune, ali kojoj je grijeh, krivica što ne misli po diktatu odlazećeg režima

U Nikšiću pokušavaju da izazovu atmosferu vanrednog stanja kako bi predsjednik države i Demokratske partije socijalista Milo Đukanović odložio izbore, kazao je nosilac liste “Mir je naša nacija – Ne damo Nikšić” Momo Koprivica na vanrednoj press konferenciji, održanoj povodom sinoćnjeg paljenja automobila njihovog aktiviste, Igora Ćetkovića.

Kako su saopštile Demokrate, Koprivica je rekao da je automobil zapaljen porodici koja nema nikakve neraščišćene račune, ali kojoj je grijeh, krivica što ne misli po diktatu odlazećeg režima.

“I to je već niz, kontinuitet nasilja koje primjenjuje odlazeća lokalna vlast, kriminalna hunta”, kazao je Koprivica.

To su, kazao je, scene kakve Nikšić ne pamti.

“Da se u jednoj političkoj kampanji napada starina od 82 godine, a zatim da se pale automobili savjesnih ljudi, koji nikom nisu dužni“, istakao je.

Koprivica je dodao da je sasvim jasno da je paljenje i napad na privatni posjed Igora Ćetkovića osveta za skup u Kočanima.

“On je jedan od organizatora masovnog skupa i on je presudno doprinio da se organizuje taj skup koji je bio masovan, održan u domaćinskom, bogatom, poštenom kraju Nikšića, ali u kojem očigledno, ordiniraju neke kriminalne horde koje se sad žele uključiti u politički proces“, naglašava Koprivica.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
GORI
03.03.2021-22:17 22:17

OVAJ ima tezak KOMPLEKS PREMA GOSPODINU DJUKANOVICU PREPORUKA JE DA HITNO POTRAZI KARDIOLOGA ZA SRCE ! KO ZLO MISLI DRUGOM DABOGDA NA NJEGA!