Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Koprivica: Kako su Belivuk i Miljković znali da im je ukinuta zabrana?

Istakao je, da je krivično i pravno relevantno to što su kriminalci Belivuk i Miljković znali, da im je ukinuta zabrana ulaska u našu državu, pa su se uputili u Crnu Goru preko zvaničnog graničnog prelaza

Momo Koprivica, poslanik Demokratske Crne Gore, kazao je u emisiji “Načisto” na TV Vijesti da je Vrhovno državno tužilaštvo započelo kontrolu Specijalnog državnog tužilaštva.

Istakao je, da je krivično i pravno relevantno to što su kriminalci Belivuk i Miljković znali, da im je ukinuta zabrana ulaska u našu državu, pa su se uputili u Crnu Goru preko zvaničnog graničnog prelaza.

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić u istoj emisiji na TV Vijesti je kazao da se ovaj slučaj ukidanja zabrane ulaska u Crnu Goru Belivuku i Miljkoviću mora razriješiti.

Takođe, Koprivica je istakao tvrdnju da je ponosan što je skupštinski Odbor za politički sistem, pravosuđe i upravu, na čijem je čelu, doprinio transparentnosti i utvrđivanju istine, a da je na drugim institucijama da posao dovedu do kraja. Kazao je da je u tužilaštvu bila raširena “vladavina strahom”.

”Ova saslušanja pokazala su dvije stvari – šta pravosudni zvaničnici rade jedni drugima, sa kim održavaju veze, primaju uputstva, kakve relacije imaju sa ljudima van pravosuđa… Ali govori se i o strahu”, kazao je poslanik Demokrata.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
14.04.2023-04:43 04:43

1. Belivuk i Miljković su iz Srbije u Crnu Goru ušli kao slobodni ljudi za njima nije bila podignuta bilo lakva optužnica pa ni za pogrešno parkiranje
2. Da bi izvršili monstruozna ubistva u Spužu su došli krijući se i ušli na neki od ilegalnih prelaza.
3. Ulazak u Crnu Goru im je omogućen u okviru šire akcije euripola i interpola kako bi kao prećeni mamac privukli ostale pajtose i protivnike iz drugih OKG.

Albanac
14.04.2023-10:04 10:04

Pitajte vaseg koalicionog partnera  Adzica -policija ih je pustila !! Izjave Seseljevskih Demokrata -Ja sam srbin -majka ga rodila srpska -govorim srpski -zivim u srpsku CG u srpsku se Crkvu krsti i ljubim srpsku zastavu ! Kud ces nac u svijetu ovako soviniste da Vole Tudje-Vucicevi lopovi- lazovi sa podvalama koji mrze sve sto je Crnogorsko !!