Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Koprivica: DPS već izriče zabrane URI, juče su djelovali sinhronizovano

Demokratska partija socijalista već je počela sa izricanjem zabrana Građanskom pokretu URA, poručio je danas poslanik Demokratske Crne Gore Momo Koprivica

Demokratska partija socijalista već je počela sa izricanjem zabrana Građanskom pokretu URA, poručio je danas poslanik Demokratske Crne Gore Momo Koprivica.

“DPS je već počeo sa izricanjem zabranama URI. Postalo je jasno da je ta stranka po nalogu DPS-a juče onemogućila rad Odbora za politički sistem, pravosuđe i upravu. Bio je to sinhronizovan nastup DPS-a, SDP-a, SD-a, URE i CIVIS-a, koji nijesu htjeli da učestvuju u glasanju za dnevni red”, istakao je on.

Dodao je kako je time onemogućena rasprava o dvije tačke dnevnog reda.

“Prva je bila ona o zadržavanju mitropolita SPC Amfilohija u CB Podgorica u junu 2020. godine, a druga ukidanje zabrane ulaska Veljku Belivuku”, dodao je Koprivica.

Istakao je kako je URA pristala na podršku DPS-a manjinskoj Vladi, koja je ” uslovljena izbjegavanjem priče o kriminalu i policijskoj torturi”.

Dritan Abazović, kako je dodao, želi da obezbijedi funkcije po cijenu prevare građana kojima je obećao borbu protiv kriminala.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
15.03.2022-19:32 19:32

E Momo,Mome ,sve manje ‘judi znam što nalik su na te…/odbaci vas Driton ,ko posljednji dronjac…/ a vi jos kukate za foteljama ,nikako da shvatite da ste bili nesposobni , da ste “provaljeni “četnici ,da ste imali priliku ,ali ste prebrzo poitali “srpskom polusvijetu “ …nikad vise
ni slično ne pomaže ; mir je nasa nacija ,pobjede ne podjele …gluposti jedne prevarantske partije…

Krmak
25.03.2022-18:25 18:25

..Samo briljantna državnička mudrost predsednika Gos-Mila Đukanovića je spasila Crnu Goru da joj ovog trenutka u Boki Kotorskoj ne bude baza za ruske brodove”Da nas je uveo u NATO-vidite li sta Vasi Ruski zlikovci ucinjese od Bratske UKRAJINI a da ni vi Seseljevski Demokrate nista bolje od vaseg PUTINA nebi ucinjeli CG !