Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Kopitović: Vlada formirana da razbije DF i sačuva DPS

Prema njegovim tvrdnjama, ova Vlada je formirana da razbije DF, a sacuva DPS i zaštiti porodicu Đukanović i ono što su opljačkali od naroda.

Nakon prvih imenovanja premijera Zdravka Krivokapića, te najnovijih kadrovskih rješenja njegovih ministara, sada je potpuno cjelokupnoj javnosti jasno ono na šta je PzP od početka upozoravao. Ispostavilo se da su sve ocjene i stavovi predsjednika PzP o karakteru i formiranju ove Vlade bili tačni, kazao je Ivan Kopitović, član GO PzP-a.

“Vladu formiraju vladari iz sjenke, Gojko, Vlado, Miško i Željko. Zbog nesnalaženja ili nesposobnosti Gojka Perovića i Vlada Božovića, sorošoidi iz koncerna Vijesti su preuzeli kompletnu vlast. Sorošoidi vode unutrašnju i spoljnu politiku”, kazao je Kopitović.

Prema njegovim tvrdnjama, ova Vlada je formirana da razbije DF, a sacuva DPS i zaštiti porodicu Đukanović i ono što su opljačkali od naroda.

“Najveći paradoks je činjenica da je trenutno više onih u Vladi koji su na izborima 30.08. glasali DPS, nego onih koji su glasali koaliciju koju je predvodio Krivokapić. Ovo je opasno ponižavanje građana koji su iskreni opozicionari i koji su svoj glas dali koaliciji Za budućnost CG očekivajuci stvarne promjene i totalnu demontažu ovog trulog sistema”, navodi Kopitović.

Nažalost, dodaje on, prema trenutnim kadrovskim rješenjima koja smo do sada imali prilike da vidimo u javnosti, ovo je sigurno Vlada kontinuiteta, kozmetički osvježena sa funkcionerima URE na čelu sa potpredsjednikom Dritanom Abazovićem, koji ćaska sa ljudima iz bezbjednosnog sektora i zahvaljuje im se na dosadašnjem radu.

“A ti ljudi su bili jedni od naizaslužnijih za torturu i progon svih političkih neistomišljenika bivšeg režima”, zaključio je Kopitović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve