Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Kopitović: Dok čekamo sezonu turista, sezona preletača u punom jeku

Funkcioner DF-a i član GO PzP Ivan Kopitović, je reagovao povodom saopštenja nekadašnjeg funkcionera PZP-a Miloša Bigovića koji je podržao listu Stevana Katića, i poručio da je sezona preletača u punom jeku

Funkcioner DF-a i član GO PzP Ivan Kopitović, je reagovao povodom saopštenja nekadašnjeg funkcionera PZP-a Miloša Bigovića koji je podržao listu Stevana Katića, i poručio da je sezona preletača u punom jeku.

“Još jedan u nizu jeftinih političkih trikova samozvanog marketing gurua Demokrata Borisa Bogdanovića danas je zasmijalo javnost Crne Gore na konstataciju da je Miloš Bigović danas podržao listu koju predvodi još jedan odbjegli član Pokreta za Promjene i njegov kum Stevan Katić, kojem je mijenjanje partijskih dresova uoči svakih lokalnih izbora u Herceg Novom postalo kao svakodnevno mijenjanje čarapa”, kazao je Kopitović.

Prema njegovim riječima, to ne treba da začudi javnost Crne Gore, a ponajmanje Novljane s obzirom da je mjera politike tandema Katić-Bigović isključivo lični interes i lojalnost ambasadama.

“Miloš Bigović već duži vremenski period nije funkcioner PZPa i DFa i sramota je da ga Boris Bogdanović kao samozvani mag za izborne kampanje Demokrata tako i predstavlja, jer se radi o klasičnom preletaču i čovjeku koji nije u prethodnom taboru mogao ostvariti lične interese i profite”, navodi Kopitović.

Kako dodaje, ostaje nejasno zašto “ekspert” za izborne kampanje Demokrata koristi isti trik za dovođenje u zabludu birača i javnosti kao u slučaju Seferović, predstavljajući ljude koji su davno odbjegli, u nedostatku hrabrosti, kao tek pridošlu podršku uoči lokalnih izbora.

“Ali u manjku ideja ne treba ovo da začudi javnost, s obzirom da i lider Demokrata oskudijeva sa idejama pa uoči lokalnih izbora se uvijek, gle čuda, zadesi u manastirima ili crkvama, što je pohvalno ukoliko se naredna njegova posjeta našim svetinjama ne dogodi u oktobru uoči izbora na Cetinju i u Mojkovcu”, rekao je Kopitović.

Napominje, da ostaje intrigantno kako to da su tandem Katić-Bigović ćutali dok je Bečić priznavao Kosovo, podržavao sankcije Rusiji i bio za smjenu ministra Leposavića, vjerovatno misleći da će im promjena kursa u bavljenju politikom donijeti dodatni profit.

“Ali za razliku od njih dvojice, mi se u PZP-u držimo obraza, a oni vjerovatno nekih južnijih predjela tijela. Baš onako kako ste izdali PzP, sjutra ćete izdati i Demokrate a za četiri godine i uoči novih lokalnih izbora vjerovatno ćete ponovo promijeniti dresove”, navodi Kopitović.

I umjesto da gradimo međusobno povjerenje i produbljujemo saradnju, prema njegovim riječima, kolege iz Demokrata nastavljaju sa jeftinom političkom propagandom u cilju da ućare i po neki politički poen.

“Zato u nedjelju Novi može i mora bolje, sa ljudima čije je mjerilo hrabrost i privrženost, a ne kukavičluk i lični interes”, zaključio je Kopitović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Jovovicka
05.05.2021-22:17 22:17

Preletača više nego ikad.