Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Konstitutivna sjednica Skupštine Prijestonice Cetinje zakazana za 4. januar

Kako se navodi u saopštenju za javnost predsjednice Skupštine Prijestonice Cetinje Dejane Dizdar, sjednica Skupštine Prijestonice Cetinje u aktuelnom sazivu, koja je bila zakazana za 2. decembar i odgođena uslijed nepredviđenih okolnosti izazvanih pandemijom koronavirusa, neće biti održana zbog nedostatka kvoruma

Prva sjednica novog saziva Skupštine Prijestonice Cetinje, na kojoj će biti predstavljen Izvještaj Izborne komisije Prijestonice Cetinje o rezultatima izbora za izbor odbornika u Skupštini Prijestonice Cetinje – održanih 5. decembra 2021. godine, te verifikovani mandati odbornika i izabran novi predsjednik Skupštine, zakazana je za 04. 01. 2022. godine u 12 časova.

Kako se navodi u saopštenju za javnost predsjednice Skupštine Prijestonice Cetinje Dejane Dizdar, sjednica Skupštine Prijestonice Cetinje u aktuelnom sazivu, koja je bila zakazana za 2. decembar i odgođena uslijed nepredviđenih okolnosti izazvanih pandemijom koronavirusa, neće biti održana zbog nedostatka kvoruma.

Odbornici su trebali da razmatraju odluku o budžetu Prijestonice za 2022. godinu, prijedlog programa rada Skupštine Prijestonice Cetinje za 2022. godinu, informacije o obimu i strukturi privrednih djelatnosti, i informacije o stanju vodoprivrede i poljoprivrede.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve